onurhano882 Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Merhaba PS3 kolum var. Bluetooth ile bağlamaya calısıyorum fakat sürücü hatası dıyor. Geçen hafta PS4 kolunu denemiştim bağlanmıştı. Sorun ne olabilir?
Merhaba PS3 kolum var. Bluetooth ile bağlamaya calısıyorum fakat sürücü hatası dıyor. Geçen hafta PS4 kolunu denemiştim bağlanmıştı. Sorun ne olabilir?
afc.kursat Femtopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 yeni bluetooth cihazları desteklemiyor diye biliyorum
8 817946 Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 17 Ağustos 2024 #3 Bluetooth dongle sürücüsü varsa kurun, sonra bu videoyu uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bluetooth dongle sürücüsü varsa kurun, sonra bu videoyu uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et