E ErenAydn35 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #1 Merhabalar. Orijinal bir Sony PS3 kolum var kurulumu yaptım X360ce de denedim çalışıyor bir iki internet sitesinde daha denedim. Kolda sıkıntı yok, FIFA 21'e giriyorum Origin'den kol çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2021
Merhabalar. Orijinal bir Sony PS3 kolum var kurulumu yaptım X360ce de denedim çalışıyor bir iki internet sitesinde daha denedim. Kolda sıkıntı yok, FIFA 21'e giriyorum Origin'den kol çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki adımları uygularsanız çalıştırabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki adımları uygularsanız çalıştırabilirsiniz.
E ErenAydn35 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #3 NightFlowey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki adımları uygularsanız çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmada problem yok az önce GTA 5 oynadım kolla FIFA da ayar lazım.
NightFlowey dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki adımları uygularsanız çalıştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışmada problem yok az önce GTA 5 oynadım kolla FIFA da ayar lazım.