F Farzetki Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 391 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar PS3 kolu ile nasıl FIFA 22 oynayacağım yardımcı olur musunuz?
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 5 Çözümler 5 7 Ocak 2023 #2 Farzetki dedi: Arkadaşlar PS3 kolu ile nasıl FIFA 22 oynayacağım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Releases · Ryochan7/DS4Windows ben bu programı kullanıyorum. Fakat ps3 kolu ile uyumlu olur mu tam olarak bilgim yok fakat olma ihtimali çok yüksek çünkü bir yerde görmüştüm. Ben ps4 kolu ile oynuyorum çakma burdan aktifleştirdim. Sizde bir deneyin. Artı 0 Eksi
Farzetki dedi: Arkadaşlar PS3 kolu ile nasıl FIFA 22 oynayacağım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Releases · Ryochan7/DS4Windows ben bu programı kullanıyorum. Fakat ps3 kolu ile uyumlu olur mu tam olarak bilgim yok fakat olma ihtimali çok yüksek çünkü bir yerde görmüştüm. Ben ps4 kolu ile oynuyorum çakma burdan aktifleştirdim. Sizde bir deneyin.