PS3 kolu kablosuz olarak bilgisayara bağlanmıyor

Saitama_Hironi

Hectopat
Arkadaşlar PS3 kolumu laptopa kablosuz bağlamayı çok defa denedim ama bir türlü hiç başaramadım. ScpToolkit denedim olmadı sonrasında scp driver denedim zadig denilen uygulama var onda device tıklayıp Bluetooth klasörünü seçtiğimde uygulama seçilmiş olarak gözükmeliydi ama bırakın Bluetooth'u diğer dosyaları load yapınca da olmuyor. PS3 Bluetooth uygulaması diye bir şey varmış onu da denedim ama onda da kurmuyor mavi ekran veriyor. Yani her türlü her şeyi denedim bir türlü başaramadım. (laptopta Bluetooth var) hatta size son bir şey daha deneyeyim. Aslında çoğunda Bluetooth aygıt yöneticisinden Xbox 360 Bluetooth şeyi gözüküyor ama işte bağlanmıyor. Çözümleriniz veya önerileriniz varsa dinlemek çok isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehebere bakabilirsiniz. Tekrar deneyin. Çoğu kişi için faydalı oldu. Denemekten zarar gelmez.

Şöyle bir çözüm yapmışlar. Ama bende işe yaramadı mavi ekran veriyor her denediğim zaman. Ya Bluetooth'umda bir sorun var yada PC'de. Yani elimde %100 olur dediğim bir çözüm yok çok üzgünüm. Umarım İnşallah sende işe yarar da düzgünce oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…