PS3 kolu PC'de nasıl kablosuz kullanılır?

EFRELT

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, size bir sorum var bende 1 adet PS3 kolu var ve ben bunu bilgisayar için kullanmak istiyorum. kabloyla kullanılıyor ama ben kablosuz kullanmak istiyorum, bilgisayarda sanırım Bluetooth yok ekstra bir aparatla PS3 kolunu bağlayıp onu da PC'ye taksam olur mu? adı dongle sanırım cihazın ama olur mu olmaz mı bilemedim bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth dongle almanız gerek Bluetooth alıcınız yoksa. Yöntem olarak aşağıdaki videoyu öneririm çünkü SCPToolKit gibi yazılımlar kullandığınızda dongle'ınızı feda etmiş oluyorsunuz, Bluetooth fonksiyonu devre dışı kalıyor. Attığım videodaki programlarla kol bağlıyken kablosuz kulaklık falan bağlayabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bluetooth dongle almanız gerek Bluetooth alıcınız yoksa. Yöntem olarak aşağıdaki videoyu öneririm çünkü ScpToolkit gibi yazılımlar kullandığınızda dongle'ınızı feda etmiş oluyorsunuz, Bluetooth fonksiyonu devre dışı kalıyor. Attığım videodaki programlarla kol bağlıyken kablosuz kulaklık falan bağlayabiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ben bunu yaptığımda kolu geri PS3 de kullanabilir miyim donglesiz yoksa PS3 edemi dongle bağlamam gerekir.

peki dongle PC de takılıyken PS3 de açarsam kol hangisine bağlanır ve bir soru daha kol ile dongleyi nasıl optimize edeceğim.
Bilgisayarda Shibari.Dom.Server adında bir program var, onu açmadan dongle ve kontrolcü iletişime geçmiyor. PS3'üm olmadığı için ilk sorunun cevabını bilemiyorum.
Videodaki adımları takip ettiğiniz zaman kontrolcü sorunsuz şekilde bilgisayara bağlanır. Dikkat etmeniz gereken nokta ise indireceğiniz programların videodakiler ile aynı sürümde olması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı