W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #1 PS3 kolu var elimde ve bilgisayarım masaüstü olduğu için Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri yok kabloyla oynayabilir miyim?
PS3 kolu var elimde ve bilgisayarım masaüstü olduğu için Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri yok kabloyla oynayabilir miyim?
Kayra72 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #2 Wain dedi: PS3 kolu var elimde ve bilgisayarım masaüstü olduğu için Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri yok kabloyla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben bağlamıştım fakat 3. part uygulama ile bağladım.
Wain dedi: PS3 kolu var elimde ve bilgisayarım masaüstü olduğu için Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri yok kabloyla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet ben bağlamıştım fakat 3. part uygulama ile bağladım.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 29 Kasım 2023 #3 Wain dedi: PS3 kolu var elimde ve bilgisayarım masaüstü olduğu için Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri yok kabloyla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynanır diye biliyorum.
Wain dedi: PS3 kolu var elimde ve bilgisayarım masaüstü olduğu için Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri yok kabloyla oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynanır diye biliyorum.
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #4 peki fifa gibi oyunları ps3 kolu ile oynamak zevk verirmi f710 vb. konsollar gibi? Kayra72 dedi: Evet ben bağlamıştım fakat 3. part uygulama ile bağladım. Genişletmek için tıkla...
peki fifa gibi oyunları ps3 kolu ile oynamak zevk verirmi f710 vb. konsollar gibi? Kayra72 dedi: Evet ben bağlamıştım fakat 3. part uygulama ile bağladım. Genişletmek için tıkla...
Kayra72 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #5 Wain dedi: Peki FIFA gibi oyunları PS3 kolu ile oynamak zevk verir mi F710 vb. konsollar gibi? Genişletmek için tıkla... Ben orijinal PlayStation 3 kolunu bağladım onunla birlikte eğlendim. Kimine göre klavye kimine göre kol daha iyi.
Wain dedi: Peki FIFA gibi oyunları PS3 kolu ile oynamak zevk verir mi F710 vb. konsollar gibi? Genişletmek için tıkla... Ben orijinal PlayStation 3 kolunu bağladım onunla birlikte eğlendim. Kimine göre klavye kimine göre kol daha iyi.
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #6 Peki şarj olma durumu nasıl? PC'ye takınca şarj oluyor mu? Kayra72 dedi: Ben orijinal PlayStation 3 kolunu bağladım onunla birlikte eğlendim. Kimine göre klavye kimine göre kol daha iyi. Genişletmek için tıkla...
Peki şarj olma durumu nasıl? PC'ye takınca şarj oluyor mu? Kayra72 dedi: Ben orijinal PlayStation 3 kolunu bağladım onunla birlikte eğlendim. Kimine göre klavye kimine göre kol daha iyi. Genişletmek için tıkla...
Kayra72 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #7 Wain dedi: Peki şarj olma durumu nasıl? PC'ye takınca şarj oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
Wain dedi: Peki şarj olma durumu nasıl? PC'ye takınca şarj oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum.
W Wain Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #8 Kayra72 dedi: Onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... sen ps 3 demi şarj ediyodun ki
Kayra72 Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 29 Kasım 2023 #9 Wain dedi: sen ps 3 demi şarj ediyodun ki Genişletmek için tıkla... Aynen.