F Furkan Talha Centipat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 Dostlar son günlerde PS3 kolunu laptopta kullanıyordum birden kol enerji almamaya başladı kabloda mı bir sıkıntı var anlamadım gitti. Sonlarda zaten bir git gel oluyordu da ne yapsam kabloyu değiştirsem düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2022
Dostlar son günlerde PS3 kolunu laptopta kullanıyordum birden kol enerji almamaya başladı kabloda mı bir sıkıntı var anlamadım gitti. Sonlarda zaten bir git gel oluyordu da ne yapsam kabloyu değiştirsem düzelir mi?
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #2 Sorun muhtemele kabloda ya da kontrolcünün soketinde. Başka bir kablo ile deneyebilirsiniz. Yine çalışmıyorsa sorun muhtemelen sokettedir. Artı 0 Eksi
Sorun muhtemele kabloda ya da kontrolcünün soketinde. Başka bir kablo ile deneyebilirsiniz. Yine çalışmıyorsa sorun muhtemelen sokettedir.
KS KS F Furkan Talha Centipat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 Emin Faruk dedi: Sorun muhtemele kabloda ya da kontrolcünün soketinde. Başka bir kablo ile deneyebilirsiniz. Yine çalışmıyorsa sorun muhtemelen sokettedir. Genişletmek için tıkla... Hocam gittim yeni bir kablo satın aldım sorun hala devam ediyor .Soketi nasıl değiştirebilirim ya da değiştirebilir miyim ? Bilgin varsa söyler misin? Artı 0 Eksi
Emin Faruk dedi: Sorun muhtemele kabloda ya da kontrolcünün soketinde. Başka bir kablo ile deneyebilirsiniz. Yine çalışmıyorsa sorun muhtemelen sokettedir. Genişletmek için tıkla... Hocam gittim yeni bir kablo satın aldım sorun hala devam ediyor .Soketi nasıl değiştirebilirim ya da değiştirebilir miyim ? Bilgin varsa söyler misin?
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #4 Furkan Talha dedi: Hocam gittim yeni bir kablo satın aldım sorun hala devam ediyor. Soketi nasıl değiştirebilirim ya da değiştirebilir miyim? Bilgin varsa söyler misin? Genişletmek için tıkla... Soketi internetten 25-30 TL'ye alabilirsiniz. Değişimi nasıl oluyor bilmiyorum daha önceden yapmadım ama internette videoları var. Kol orijinal mi? Artı 0 Eksi
Furkan Talha dedi: Hocam gittim yeni bir kablo satın aldım sorun hala devam ediyor. Soketi nasıl değiştirebilirim ya da değiştirebilir miyim? Bilgin varsa söyler misin? Genişletmek için tıkla... Soketi internetten 25-30 TL'ye alabilirsiniz. Değişimi nasıl oluyor bilmiyorum daha önceden yapmadım ama internette videoları var. Kol orijinal mi?
KS KS F Furkan Talha Centipat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #5 Emin Faruk dedi: Soketi internetten 25-30 TL'ye alabilirsiniz. Değişimi nasıl oluyor bilmiyorum daha önceden yapmadım ama internette videoları var. Kol orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal hocam kusura bakmayın sınavlardan dolayı geç dönüş yaptım teşekkürler bilginiz için. Artı 0 Eksi
Emin Faruk dedi: Soketi internetten 25-30 TL'ye alabilirsiniz. Değişimi nasıl oluyor bilmiyorum daha önceden yapmadım ama internette videoları var. Kol orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal hocam kusura bakmayın sınavlardan dolayı geç dönüş yaptım teşekkürler bilginiz için.