U Uchiha Kedi Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 PS3 kolumu ne kadar Drive yüklersem yükleyeyim PC'de USB aygıtı tanınamıyor uyarısı alıp duruyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
PS3 kolumu ne kadar Drive yüklersem yükleyeyim PC'de USB aygıtı tanınamıyor uyarısı alıp duruyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi? Teşekkürler.
O Opera MiniK Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #2 Kablo bozuktur. Artı 0 Eksi
LabaTo Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Balıkesir,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Uchiha Kedi dedi: PS3 kolumu ne kadar Drive yüklersem yükleyeyim PC'de USB aygıtı tanınamıyor uyarısı alıp duruyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ScpServer yüklediniz mi hocam? Ben o şekilde kullanabiliyorum Artı 0 Eksi
Uchiha Kedi dedi: PS3 kolumu ne kadar Drive yüklersem yükleyeyim PC'de USB aygıtı tanınamıyor uyarısı alıp duruyorum. Çözümünü bilen yazabilir mi? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ScpServer yüklediniz mi hocam? Ben o şekilde kullanabiliyorum
KS KS U Uchiha Kedi Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 Opera MiniK dedi: Kablo bozuktur. Genişletmek için tıkla... Hayır değil ilk başta ışıkları yanıyor sonradan tanınmıyor uyarısı veriyor Artı 0 Eksi
Opera MiniK dedi: Kablo bozuktur. Genişletmek için tıkla... Hayır değil ilk başta ışıkları yanıyor sonradan tanınmıyor uyarısı veriyor
EFHMedia Decapat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 X360ce adlı programı kullanin. Artı 0 Eksi
KS KS U Uchiha Kedi Yoctopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #6 LabaTo dedi: ScpServer yüklediniz mi hocam? Ben o şekilde kullanabiliyorum Genişletmek için tıkla... aynen yükledim maalesef olmuyor Artı 0 Eksi
LabaTo dedi: ScpServer yüklediniz mi hocam? Ben o şekilde kullanabiliyorum Genişletmek için tıkla... aynen yükledim maalesef olmuyor
O Opera MiniK Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #7 Uchiha Kedi dedi: Hayır değil ilk başta ışıkları yanıyor sonradan tanınmıyor uyarısı veriyor Genişletmek için tıkla... Elektrik aldığı an ışıklari yanıp söner kanki. Eger emin olmak istiyorsan, GNU/Linux kur. Sürücü kurmadan direkt çalışıyor mu çalışmıyor mu anlarsın. Artı 0 Eksi
Uchiha Kedi dedi: Hayır değil ilk başta ışıkları yanıyor sonradan tanınmıyor uyarısı veriyor Genişletmek için tıkla... Elektrik aldığı an ışıklari yanıp söner kanki. Eger emin olmak istiyorsan, GNU/Linux kur. Sürücü kurmadan direkt çalışıyor mu çalışmıyor mu anlarsın.