Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.432 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #11 @gool bilgisayar varsa bı takım işlemler ile olabilir belki, yazılımsal olarak. Ama bende bilmiyorum tam olarak.
@gool bilgisayar varsa bı takım işlemler ile olabilir belki, yazılımsal olarak. Ama bende bilmiyorum tam olarak.
gool Femtopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #12 Yerayay dedi: @gool bilgisayar varsa bı takım işlemler ile olabilir belki, yazılımsal olarak. Ama bende bilmiyorum tam olarak. Genişletmek için tıkla... kolu aldım ps3 kablo ile taktım resetledim 5 sn 10 sn bekledim sonra kabloyu çıkarttım yine ps düğmesine bastım açıldı başıma bela oldu bu kol hard reset filan yok mu bunun
Yerayay dedi: @gool bilgisayar varsa bı takım işlemler ile olabilir belki, yazılımsal olarak. Ama bende bilmiyorum tam olarak. Genişletmek için tıkla... kolu aldım ps3 kablo ile taktım resetledim 5 sn 10 sn bekledim sonra kabloyu çıkarttım yine ps düğmesine bastım açıldı başıma bela oldu bu kol hard reset filan yok mu bunun
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.432 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #13 @gool maalesef yok. Bir de çakma olduğu için tüm fonksiyonları da çalışmayabilir.