PS3 kolunu laptopa bağlamak

OnurOfc

Hectopat
Yer
İstanbul
Birkaç konu gördüm ama altlarına Bluetooth'unuz bir daha çalışmaz tarzı şeyler yazılmış. Kablolu kullanınca temassızlık sorunu yapıyor PS 3 kolunu kablosuz kullanmak için ne yapmalıyım? Hem crack PES 2013 (X360CE) hem de eFootball 2023 için.

Shibari kurun kurduğumda Bluetooth'u hala kullanabiliyordum yani hem konsol hem kulaklık beraber kullanabiliyorum. Bu durumlar için shibari uygundur.

Shibari kurun kurduğumda Bluetooth'u hala kullanabiliyordum yani hem konsol hem kulaklık beraber kullanabiliyorum. Bu durumlar için shibari uygundur.
Rehberi videosu var mı? Birde programı her kolu bağlamak istediğimde çalıştırmalımıyım?

Bu video tüm ps3 kolları için oluyor ve Shibari.exe uygulamasını arka planda kullanacağınız zaman açık kalması gerekiyor.

Bu video tüm ps3 kolları için oluyor ve Shibari.exe uygulamasını arka planda kullanacağınız zaman açık kalması gerekiyor.
Bunu denedim ama bluetooth olarak çalışmadı. Yorumlarda da bir kaç kişide çalışmamış + olarak ara sıra çok gecikme oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…