CHRİS W4LKER
Decapat
Arkadaşlar benim 2.el yenilenmiş PS3 var 9 gün sonra 1 yıl olacak alalı PSN'in 2 tane kolu var biri mavi biri kırmızı bugün kırmızı kolda bir sıkıntı oldu normalde PS3'ü kapattığımızda kollarda kapanır otomatik ama PS3'ü kapatsam da sonrasında fişi çeksem de kırmızı koldaki 3.ve 4.ışıklar sönmedi. Sonra açtım PS3'ü sonra ortadaki P3 tuşuna bastım yine bir şey olmadı. Sadece 3ve 4.ışık yanıyor bu neden olmuş olabilir? Durduk yere oldu.
Arkadaşlar bu sorun çözüldü, çözümünü söyleyeyim. Alakası var mı bilmiyorum ama, ben şöyle yapınca oluyordu. Eğer 3. ve 4. ışık yanarsa, kolun ortasında ki "Start" ve "Select" tuşlarına basılı tutun. Yaklaşık 15 saniye basılı tuttuktan sonra bırakın ve "P3"(Bazı kollarda "p" harfi oluyor) tuşuna tıklayın. Ve sorun çözülecektir.
Arkadaşlar bu sorun çözüldü, çözümünü söyleyeyim. Alakası var mı bilmiyorum ama, ben şöyle yapınca oluyordu. Eğer 3. ve 4. ışık yanarsa, kolun ortasında ki "Start" ve "Select" tuşlarına basılı tutun. Yaklaşık 15 saniye basılı tuttuktan sonra bırakın ve "P3"(Bazı kollarda "p" harfi oluyor) tuşuna tıklayın. Ve sorun çözülecektir.
Son düzenleyen: Moderatör: