PS3 konsol ve oyunları kaç TL'ye satılır?

Meraklı Bilge

Hectopat
Daha fazla  
PS3 var, iki konsolda uzaktan çalışan türden (hepsi öyledir belki bilmiyorum, aram yok PS ile). PES 2013, Call of Duty ve bir tane de WWE var. Ayrıyeten FIFA 2017 veya 2015 şu an yanımda değil, hatırlamıyorum hangisi olduğunu. Hiçbir sorunu yok. Cihazı satmayı düşünüyorum. Kaç TL'ye gider yani 1-2 hafta ilanda dursun istiyorum. Max ona göre bir fiyat verebilir misiniz?

Cd'ler sıfır çiziksiz olsa bile 6500 TL etmez. 6500 - 8000 TL arası Ps4'ler satılıyor şu anda, almaz kimse kolay kolay. Elinizdeki Ps3 sıfır ayarında koleksiyon bir sürüm olsa satılır belki o fiyata ve üstüne ama normal sürümlerde çok zor. Yada kırık bir cihazsa ancak o şekilde 6500 civarı edebilir ama o bile fazla. Maksimum 4000 TL'ye gider dedikleri gibi.

Ben 3000 TL'ye satmıştım geçen yıl. Alıcısı hızlı bulunuyor mobil uygulaması olan satış sitelerinde.

Hocam 6500TL sadece cihaz için şişkin bir fiyat ben 1 ay önce 5000 TL'ye 2 kol biri sıfır (tabii ki yan sanayi) PS3 aldım yanında disk PES 2011 verdi yalnız kutusu yok ortalama cihaz için 5000-5500 arası bir fiyat isteyebilirsiniz oyunlarında ayrı satarsanız belki 6500 TL ederler ama bence zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…