Merhaba, bilgisayarımı geçenlerde sıfırladım. Sıfırlamadan önce ScpToolkit adlı uygulamayla beraber PS3 kontrolcümü kullanabiliyordum. Sıfırladıktan sonra aynı uygulama ile yapamadım ve buraya nasıl başka şekilde yapacağımı sormuştum. Birisi bana "dhcm" gibi bir ismi olan uygulamayı önermişti. İşime de yaramıştı fakat FC 25 oyununda nedense çok saçma bir durum var karşımda ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum umarım yardımcı olabilirsiniz. R1'e basıyorum R2 olarak algılıyor. L1'e basıyorum L2 olarak algılıyor.
Bu linkte örnek video bulunuyor.
Device Store Explorer uygulamasıyla Dshidmini ve ScpToolkit uygulamasından kalan sürücüleri kökten sildim ve şu an başka bir uygulamayla temiz kurulum yapıyorum.
Sorunu çözdüm. Yukarıdaki cevabımda bulunan Device Store Explorer uygulamasıyla beraber tüm konsolcu uygulamalarının sürücülerini sildim ve ScpToolkit in bir sürümünü indirdim internet üzerinden. Aynı zamanda x360ce ile beraber çalıştırarak bilgisayarın kolu görmesini sağlayabildim. Sıfır sorun çalışmakta şu an.
Bu linkte örnek video bulunuyor.
Device Store Explorer uygulamasıyla Dshidmini ve ScpToolkit uygulamasından kalan sürücüleri kökten sildim ve şu an başka bir uygulamayla temiz kurulum yapıyorum.
Sorunu çözdüm. Yukarıdaki cevabımda bulunan Device Store Explorer uygulamasıyla beraber tüm konsolcu uygulamalarının sürücülerini sildim ve ScpToolkit in bir sürümünü indirdim internet üzerinden. Aynı zamanda x360ce ile beraber çalıştırarak bilgisayarın kolu görmesini sağlayabildim. Sıfır sorun çalışmakta şu an.
Son düzenleme: