batuhan233 Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben ps3 ü mü vga monütöre bağladım görüntü var ses cıkışı yok acaba kulaklık uzatma kablosunu monitöre bağlasam sonra kulaklık taksam ses alırmıyim?
Merhaba arkadaşlar. Ben ps3 ü mü vga monütöre bağladım görüntü var ses cıkışı yok acaba kulaklık uzatma kablosunu monitöre bağlasam sonra kulaklık taksam ses alırmıyim?
Slender™ Hectopat Katılım 22 Ocak 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #2 Kardeş USB ses kartı al 20tl civarı vatan bilgisayar'da var ben kullanıyorum çok iyi ses kalitesi var. Şöyle bir şey: www.vatanbilgisayar.com: S-Link Slx-U51 Usb Ses Kartı Çevirici Adaptör - Vatan Bilgisayar
Kardeş USB ses kartı al 20tl civarı vatan bilgisayar'da var ben kullanıyorum çok iyi ses kalitesi var. Şöyle bir şey: www.vatanbilgisayar.com: S-Link Slx-U51 Usb Ses Kartı Çevirici Adaptör - Vatan Bilgisayar
batuhan233 Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #3 Bunla oyunun asıl sesi gelmiyor silah sesi filan sadece oyuncu sesleri geliyor.Denedim ayrıca
Mr. Paramedik Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 241 Makaleler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 112 Acil 29 Ocak 2015 #4 Normalde kullandığın monitörün 3,5mm kulaklık girişinden ses alabiliyor musun?
batuhan233 Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #5 Evet normalde alıyorum
Mr. Paramedik Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 241 Makaleler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 112 Acil 29 Ocak 2015 #6 batuhan233 dedi: Evet normalde alıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman şu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
batuhan233 dedi: Evet normalde alıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman şu videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et