Biliyorum saçma gelecek ama pc kasaya ps3 harddisk 2.5 inçtir senin pc de öyleyse ps3 harrdiskkini pc tak biçimlendircektir sonra onu tekrar ps3 ta oda biçimlrndircektir fakat cihazda sürüm olmadığı için sürüm yüklerdin Manuel olarak(flash bellek ile) 4.87 kurarsın sonra 4.88 yükselt belki sorun çözülür
Not:cihaz fabrika ayarlarına döner
Buda Super slim
Biliyorum saçma gelecek ama PC kasaya PS3 hard disk 2.5 inçtir senin PC de öyleyse PS3 harrdiskkini PC tak biçimlendircektir sonra onu tekrar PS3'ta oda biçimlrndircektir fakat cihazda sürüm olmadığı için sürüm yüklerdin manuel olarak(flash bellek ile) 4.87 kurarsın sonra 4.88 yükselt belki sorun çözülür.
Not: Cihaz fabrika ayarlarına döner.
Bu da super Slim.
Olayın uzun anlatımı;
Sen ps3 harddiskini sokcen sonra pc harddiskini söküp ps3 harddiskini takcan ps3 harddiskini pc biçimlendircektir sonra Windows falan kurar her halde sonra pc den ps3 harddiskini sök pc harddiskini pcye tak ps3 harddisk kinide ps3 tak ps3 harddiski biçimlendircektir ve içinde sürüm olmadığı için belli bir aralıkta sürüm yüklemenin ister örn;4.80 ile4.88 arsında sürüm yükleyin der sen istersen direk flash bellek ile 4.88 yükle yada 4.87 indir yükselt belki düzelir
Bi tık saçma ama git 2.5 inç harddisk al demek istemedim
Ve evet güncelleme yaparken HFW de kutabiliyormuşsun
Bide güvenli mod da dene