PS3'te de dene eğer çalışmıyor ise kol bozuktur eğer çalışıyorsa PC de algılamıyordur ama pek sanmıyorum PC de algılamadığını daha önce avr mıydı bu sorun.
PS3'te de dene eğer çalışmıyor ise kol bozuktur eğer çalışıyorsa PC de algılamıyordur ama pek sanmıyorum PC de algılamadığını daha önce avr mıydı bu sorun.
önceden çalışıyordu hatta pc yeni bağladığımda mortal kombat x'de xray yapamıyodum siyah kola geçince bu tuşlar çalışıyo çalıştırdan joy.cplden kontrol ettim
zaten pcde mortal kombat oynarken usb kabloyu kasaya bağlayıp halletim ama ayarları kaydığını sanmıyorum diğer siyah kolu taktığımda bütün tuşlar çalışıyor
Ekstradan soldaki sağ sol yukarı aşağı tuşlarda çalışmıyor sol taraf
Önceden çalışıyordu hatta PC yeni bağladığımda Mortal Kombat X'de xray yapamıyordum siyah kola geçince bu tuşlar çalışıyor çalıştırdan joy. CPL'den kontrol ettim
Oyunun içinden konrtollerden tuşları atacaksın dostum kolay bir yöntem klavyede nasıl tuş atıyosan gamepad de de aynısı tuşu seçiyorsun ayarları kaydediyorsun olay bitiyor.
Oyunun içinden konrtollerden tuşları atacaksın dostum kolay bir yöntem klavyede nasıl tuş atıyosan gamepad de de aynısı tuşu seçiyorsun ayarları kaydediyorsun olay bitiyor.