Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2019 #1 GTA 5'e bir mod yüklemek istiyorum, PC'ye olan modlar PS3'e de olur mu? Olmazsa PS3'e mod yükleyebileceğim bir site var mı? Mesela meslek modu falan. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2019
GTA 5'e bir mod yüklemek istiyorum, PC'ye olan modlar PS3'e de olur mu? Olmazsa PS3'e mod yükleyebileceğim bir site var mı? Mesela meslek modu falan.
elasticheart Megapat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 285 Yer Narnia Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2019 #2 Yanlış Bilgilendirme Malesef, modlar sadece PC platformu için.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 23 Temmuz 2019 #3 Online için çalışmıyor diye biliyorum ama bununla ilgili bir dosya seti var. İnternetten indirebilirsiniz.
Online için çalışmıyor diye biliyorum ama bununla ilgili bir dosya seti var. İnternetten indirebilirsiniz.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 23 Temmuz 2019 #4 @elasticheart PS3 için GTA 5 mod menüleri mevcut. @Arda Dayıoğlu Online'da oynayabilirsin. Link ve kurulum videoları için YouTube'dan baksanız daha iyi olur.
@elasticheart PS3 için GTA 5 mod menüleri mevcut. @Arda Dayıoğlu Online'da oynayabilirsin. Link ve kurulum videoları için YouTube'dan baksanız daha iyi olur.
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2019 #5 Furkan17TR dedi: @elasticheart PS3 için GTA 5 mod menüleri mevcut. @Arda Dayıoğlu Online'da oynayabilirsin. Link ve kurulum videoları için YouTube'dan baksanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Mod menü var. Meslek modu falan diyorum.
Furkan17TR dedi: @elasticheart PS3 için GTA 5 mod menüleri mevcut. @Arda Dayıoğlu Online'da oynayabilirsin. Link ve kurulum videoları için YouTube'dan baksanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Mod menü var. Meslek modu falan diyorum.
Ryuzaki L Centipat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 108 Çözümler 1 24 Temmuz 2019 #6 Jroxy dedi: Mod menü var. Meslek modu falan diyorum. Genişletmek için tıkla... Meslek modu sadece online için mevcut onlinede oynamak istesen bile oynanmaz serverlar artık hile dolu banlanma riski çok azaldı destek bittiği için
Jroxy dedi: Mod menü var. Meslek modu falan diyorum. Genişletmek için tıkla... Meslek modu sadece online için mevcut onlinede oynamak istesen bile oynanmaz serverlar artık hile dolu banlanma riski çok azaldı destek bittiği için
MustafaBey05 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 316 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Readon 7800XT Ryzen 5 7600 16 gb ram 1TB ssd -(Gtx 950m i7 7500U 12gb ram 250 gb ssd) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #7 GTA V de Online mod emin değilim ama var offline diyorsan onun olduğuna eminim bende kullanıyorum fakat yapmak için multiman lazım.
GTA V de Online mod emin değilim ama var offline diyorsan onun olduğuna eminim bende kullanıyorum fakat yapmak için multiman lazım.
Mizahcieah Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #8 Arda Dayıoğlu dedi: Online için çalışmıyor diye biliyorum ama bununla ilgili bir dosya seti var. İnternetten indirebilirsiniz. Eki Görüntüle 419328 Eki Görüntüle 419330 Genişletmek için tıkla... Reis bunun içinde ps3 ün kırık olmalı Ryuzaki L dedi: Meslek modu sadece online için mevcut onlinede oynamak istesen bile oynanmaz serverlar artık hile dolu banlanma riski çok azaldı destek bittiği için Genişletmek için tıkla... ayn reis geçen benim karşımda 6 hile birbiriyle kapıştı aşırı derecede hile var
Arda Dayıoğlu dedi: Online için çalışmıyor diye biliyorum ama bununla ilgili bir dosya seti var. İnternetten indirebilirsiniz. Eki Görüntüle 419328 Eki Görüntüle 419330 Genişletmek için tıkla... Reis bunun içinde ps3 ün kırık olmalı Ryuzaki L dedi: Meslek modu sadece online için mevcut onlinede oynamak istesen bile oynanmaz serverlar artık hile dolu banlanma riski çok azaldı destek bittiği için Genişletmek için tıkla... ayn reis geçen benim karşımda 6 hile birbiriyle kapıştı aşırı derecede hile var
ATG7534 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #9 PS3 GTA 5 MOD MENU İSTEYENLERE Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
PS3 GTA 5 MOD MENU İSTEYENLERE Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et