PS3 & Monitör Ses

terry134

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı akşamlar ,

Televizyonum biraz eski olduğu için PS3'ten yeteri kadar kaliteli görüntü alamıyordum ve bu yüzden HDMI bağlantılı bir monitör edindim geçtiğimiz günlerde ancak bu monitörde dahili hoparlör yoktu bu yüzden de sessiz idare ediyorum aldığım günden beridir. Evimde mini hoparlörler var ancak onlarda da 2 kablo mevcut ; telefon kulaklıklarında olan giriş ve usb girişi. Monitörümde de bu tarz girişler mevcut değil , acaba nasıl ses alabiliriim ? Teşekkürler.

3,5 mm dişi kablo alıp kablonun bir ucuna kulaklığını takıp diğer ucunda da ps3'ün component kablosunu kullanarak ayrıca ses alabilirsin. Diğer türkü ps3'ün kendi kulaklığını alman gerekir.

Dipnot: Arkadaşın daha ilk mesajı ama direkt cezalı duruma düşmüş. İmla, sosyal kullanımı çok önemli evet fakat daha ilk mesajını atmış bir üyeye şırrak diye cezayı yapıştırıp sosyal'den soğutmasak diyorum. Uyarı verilse ilk mesajını atan arkadaşlara daha makul olmaz mı sayın yönetici arkadaşlarım. :) Bu da naçizane bir yorum olsun. Saygılar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı