orhanmertt Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #11 @439640 hocam neden hahaha attınız?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #12 Sadece bu 3 oyunu oynayacaksan, verdiğin paraya değmez. Biraz daha biriktirip PS4 almaya çalışmanı öneririm.
Sadece bu 3 oyunu oynayacaksan, verdiğin paraya değmez. Biraz daha biriktirip PS4 almaya çalışmanı öneririm.
psikolojimbozuldu Picopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 374 22 Mayıs 2023 #13 Sorumu bu 4 tabii ki de paran varsa eğer al.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 22 Mayıs 2023 #14 Paul Walkers dedi: Hocalarım 4000 TL'ye yakın param var. 3000 TL'ye ihtiyacım var şu an. Temmuz'a kadar alırdım ama şu dolar yüzünden alamam gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam taksitle alın ikinci el sitelerinden.
Paul Walkers dedi: Hocalarım 4000 TL'ye yakın param var. 3000 TL'ye ihtiyacım var şu an. Temmuz'a kadar alırdım ama şu dolar yüzünden alamam gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam taksitle alın ikinci el sitelerinden.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 22 Mayıs 2023 #15 Sıradan Varlık dedi: Sadece bu iki oyunu oynayacaksan, verdiğin paraya değmez. Biraz daha biriktirip PS4 almaya çalışmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor .
Sıradan Varlık dedi: Sadece bu iki oyunu oynayacaksan, verdiğin paraya değmez. Biraz daha biriktirip PS4 almaya çalışmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor .
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #16 PlayStation 4 tabii ki. Tabiri caiz'se biri Atatürk'ü görmüş konsol öbürü de eski olsa bile ondan daha iyi olan bir konsol.
PlayStation 4 tabii ki. Tabiri caiz'se biri Atatürk'ü görmüş konsol öbürü de eski olsa bile ondan daha iyi olan bir konsol.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #17 Paul Walkers dedi: Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor . Genişletmek için tıkla... PS4 versiyonlarının ikinci elini uygun fiyata bulabilirsin. Eğer paran yine yetmiyorsa, yukarıda ki arkadaşın belirttiği gibi annen veya baban aracılığıyla kredi çekebilirsin.
Paul Walkers dedi: Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor . Genişletmek için tıkla... PS4 versiyonlarının ikinci elini uygun fiyata bulabilirsin. Eğer paran yine yetmiyorsa, yukarıda ki arkadaşın belirttiği gibi annen veya baban aracılığıyla kredi çekebilirsin.
orhanmertt Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #18 Paul Walkers dedi: Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor . Genişletmek için tıkla... Hocam özel oyunları oynamanız şart değilse Series S bakabilirsiniz. PS4 nere Series S nere fiyat olarak da aynılar neredeyse.
Paul Walkers dedi: Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor . Genişletmek için tıkla... Hocam özel oyunları oynamanız şart değilse Series S bakabilirsiniz. PS4 nere Series S nere fiyat olarak da aynılar neredeyse.
wyvernnn Centipat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 22 Mayıs 2023 #19 Kesinlikle 4 hocam.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 22 Mayıs 2023 #20 orhanmertt dedi: Hocam özel oyunları oynamanız şart değilse Series S bakabilirsiniz. PS4 nere Series S nere fiyat olarak da aynılar neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam özel oyunlar sayesinde alıyorum. Yoksa Series S'i tek kelime etmeden alırım.
orhanmertt dedi: Hocam özel oyunları oynamanız şart değilse Series S bakabilirsiniz. PS4 nere Series S nere fiyat olarak da aynılar neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam özel oyunlar sayesinde alıyorum. Yoksa Series S'i tek kelime etmeden alırım.