PS3 mü alınmalı, PS4 mü?

Sadece bu 3 oyunu oynayacaksan, verdiğin paraya değmez. Biraz daha biriktirip PS4 almaya çalışmanı öneririm.

Sadece bu iki oyunu oynayacaksan, verdiğin paraya değmez. Biraz daha biriktirip PS4 almaya çalışmanı öneririm.

Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor .

PlayStation 4 tabii ki. Tabiri caiz'se biri Atatürk'ü görmüş konsol öbürü de eski olsa bile ondan daha iyi olan bir konsol.

Hocam haftalığım (şaka gibi ama gerçek) 120 TL. Yani biriktirmem uzun sürecek zam gelmesinden korkuyorum. Hem ne kadar yakınlaşsam rakam katlanıyor .
PS4 versiyonlarının ikinci elini uygun fiyata bulabilirsin. Eğer paran yine yetmiyorsa, yukarıda ki arkadaşın belirttiği gibi annen veya baban aracılığıyla kredi çekebilirsin.

Hocam özel oyunları oynamanız şart değilse Series S bakabilirsiniz. PS4 nere Series S nere fiyat olarak da aynılar neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…