Alıcaksanız ps3 öneririm. Eğer grafikler iyi olsun dersen ps3. Yok ben değişik oyun oynıayacağım dersen halo gibi xbox360 gercek hd görüntü veremiyor. Bunu bilmenizde fayda var.
Alıcaksanız ps3 öneririm. Eğer grafikler iyi olsun dersen ps3. Yok ben değişik oyun oynıayacağım dersen halo gibi xbox360 gercek hd görüntü veremiyor. Bunu bilmenizde fayda var.
Al işte bir PS3 fanboy'u. Nerde iyi grafik PS3'te. GTA 5 karşılaştırmasını bi izle. 2 konsolda 1080p görüntü vermiyor fakat Xbox 360'ta kaplamalar daha gerçekçi. (Not: 2'side 720p görüntü veriyor.)
Grafiklerin "iyi" olması oyundan oyuna göre değişir. Bazı oyunlarda PS3 daha iyi görüntü verirken (Örnek: Final Fantasy XIII) bazılarında Xbox 360 daha iyi görüntü verir. (Örnek: Mass Effect 3) Olay tamamen yapımcıların kodlamalarına bağlı.
Ayrıca Xbox 360'ın 1080p desteği, 2005 senesinden beri mevcut. "Gerçek HD değil bu ya" demek yanlış bir önermedir.
Son olarak Halo serisine "değişik" demen biraz ilginç olmuş. FPS tarihinin en önemli serilerinden biridir Halo serisi. Dünya çapında da hatırı sayılır bir kitlesi vardır.
Fanboyluk değil bu kendi kişisel görüşüm bukadar rahatsız olmayın arkadaşlar burası forum sayfası değilmi özgürce yazmıycaksak neden kuruluyor bu forum siteleri ?
Fanboyluk değil bu kendi kişisel görüşüm bukadar rahatsız olmayın arkadaşlar burası forum sayfası değilmi özgürce yazmıycaksak neden kuruluyor bu forum siteleri ?
Kesinlikle ps3 derim. Çünkü kimse kusura bakmasın exlusive oyunlar konusunda ps3 daha önde. 2 konsola da çıkan oyunlara baktığında Xbox 360 grafikleri çok az farkla daha öndedir. Ancak dert edileceğini düşünmüyorum. Ha bu arada online oyun oynamak için Xbox 360'a her ay para ödemen gerekir. Ps3 de online oyun için para ödemezsin. Eğer ki Ps plus üyeliği alırsan (yıllık 99 tl) sana her ay 2 oyun bedava veriliyor.
Güzel kardeşim anlıyorum ki ileri düzeyde fanboysun. Ps Plus'ın verdiği bedava oyunlar
Battlefield 3
Grid 2
Nfs Most Wanted
Far Cry 3
Tomb Raider
Uncharted 3
Spec Ops The Line
Devil May Cry
Bioshock İnfinite
Metro Last light
Payday 1-2
Pes 2014
Mafia... Daha aklıma gelmedi sayamadıklarım var.