PS3 mü XBOX 360 mı ?

İşin içine dijital girince yine pc daha avantajlı oluyor. Hem seçenek çok hem büyük indirimler oluyor.

Konsol fan boyları. Sen illa online oynamak isityorum felan diyorsan PS3 al. Korsan kullanmak istiyorsan Ps3 gereksiz. Çok fazla paran yoksa da Apu'lu bir sistem topla daha iyi. Yok ben sistem toplamayacağım ya PS3 yada Xbox 360 dersen PS3 tabiki. Güncellik ve performans olarak daha iyi.

Bana konsol fanboyu mu demeye çalışıyorsun? Dostum ben hiçbir zaman konsol yanlısı olmadım. Olmak da asla istemedim.

Konsol - oyun mantığı, yazıcı - kartuş mantığı gibidir.

Korsan oynayacaksan her iki sistemde de farklı yöntemler mevcut. Ama en kolayı hangisi dersen XBOX 360 RGH yöntemidir. Yine de korsanı tasvip etmediğimi belirteyim. Bir oturuşta bir oyunu bitirmek yerine zaman ayırarak oyna, ayda 1 oyun oyna.

@Silinen üye Tabiki de hayır. Çok övenlerden bahsediyorum.

Tamam da Xbox 360'ta bütün oyunları Ultra'da oynatmıyor. Güzel bir Pc toplansa daha iyi grafikler elde edilebilir.
Konsollarda Low, Medium, High, Ultra gibi kavramlar yoktur. Xbox 360 2005 yılının cihazı ancak GTA 5 ' i güzel grafiklerde rahat bir şekilde çalıştırıyor. Bu tamamen oyun geliştiricileri ile ilgili bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsollarda Low, Medium, High, Ultra gibi kavramlar yoktur. Xbox 360 2005 yılının cihazı ancak GTA 5 ' i güzel grafiklerde rahat bir şekilde çalıştırıyor. Bu tamamen oyun geliştiricileri ile ilgili bir durum.
Merak etme o kadar cahil değilim. GTA 5'i Xbox 360'ta gördüm ve grafikleri kağıttan başka bir şey değil. Hele gölgeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…