Ps3 mü xbox360 mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PS3 ya da XBOX 360 almayı düşünüyorum. Ama daha değil. Bilgisayarı yeni aldım. Aradan 2 hafta geçti. Babamı hemen ikna etmem imkansız :D 2 ay sonra falan olay unutulduğu zaman almayı düşünüyorum da, sizce XBOX 360 mı alayım yoksa PS3 mü? Ama bedava MP yüzünden PS3 mü alayım sizce?

Her nekadar bir pc oyunları açsa da ps3'ün ve xbox 360'ın yeri ayrı tabi. Onlar sırf oyun için. Metro 2033 de açar. Hem evde plazmaya takıp oynarım diye düşündüm.Aama ne bilim almayayım mı dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bir heves xbox 360 almıştım baya da ilgileniyordum fakat her ne kadar güzel gelse de 2 ay sonra yüzüne bile bakmadım evde duruyor şuan süs eşyası gibi.

Bence biraz daha bekle yeni nesil konsollar çıkınca fiyatları ucuzlar. Ya da yine biraz daha bekleyerek (ucuzlaması açısından) Ps Vita al.

Elini nereye atsan Ps çıkıyor. Her yer Ps3 kafe ama Xbox360 kafe'ler yok. :) Bence Xbox360 kinect al. Benim bildiğim ps3'den oyunlarıda daha ucuz.

Bence şu anda yeni bir PS3 veya Xbox 360 almak pek mantıklı değil. Görmüyor musunuz ortalık yeni konsol haberleriyle dolu :) Ben olsam gider bir PSVita alır rahat ederdim.

Tavsiyem Xbox 360 yönünde çünkü hem görüntü kalitesi daha iyi hemde kinect i var. Bence Xbox da kinect olması alman için yeterli eğer yok ben beklerim diyorsanda büyük ihtimal yeni konsollar çok uzun zaman geçmeden piyasaya çıkıcakdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı