Ps3 mü Xbox360 mı?

ali1988

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar mobilden yaziyorum ben konsal alacagim ama karar veremedim PS3 mu xbox360 mi grafik ve performansta xbox onde ama yinede kararlarinizi alayim birde guncellemeler ve multiplayer ucretlimi merak ediyorum yardimlarinizi bekliyorum..

Bu soru defalarca kez soruldu her yerde. Fakat genede görüşümü yazayim. Ps3 de online ücretsiz, xbox360 da live üyelik parayla bunu belirteyim. Bu piyasada ikisi sürekli karşılaştırılır, ama emin ol herhangi birini alsan niye diğerini almadım diye pişman olmazsin. Performans olarak xbox360 daha üstün dediğin gibi, live üyelik paralı olabilir fakat ps3 nin ücretsizinden kaliteli. Genel olarak xbox360 ps3 yi döver ama ben ps3 almanı öneririm prensip meselesi :)

Bunu yeni için sorsaydın ps4 derdim. Fakat xbox 360 ps3trn daha iyidir ve 5 tlye en son cıkan oyunları çarsıdan alabılırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik olarak Xbox 360 olarak daha önde , gamepad'i daha iyi ve Kinect denen harika bir cihazı var fakat bu kadar güzel bir konsolda niye Blu-ray kullanmamışlar anlamadım. Tek eksisi o diyebiliriz bide konsola özel oyunlar yönünden sıkıntılı. PS3 ise konsola özel çıkan oyunlar sayesinde benim sevdiğim bir cihaz. Gerek Heavy Rain , Killzone 3 , Beyond: Two Souls , LBP , God of War 3 filan daha öbür oyunları saymadım , bu oyunlar aklıma gelenler. Hepsi çok sağlamdır. Ama Xbox 360 tarafındada Halo: Reach , Halo 4 , Gears of War 3 , Alan Wake , Forza 4 ve Kinect oyunları var. Ona göre karar ver.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı