İşlemci34 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #21 Yerayay dedi: Mecbur fişi çekin takın geri yükleme yapın bir de ekstra YT'ye de gir çık yapın garanti olsun. Bende yeni blur oynuyordum yeni özellik fark ettim. PS3 de ekran görüntüsü alınabiliyor muş kaç yıldır kullanıyorum yeni fark ettim şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah Razı olsun İşlemci34 dedi: Hocam Allah Razı olsun Genişletmek için tıkla... Heni açmayı unutmuşum
Yerayay dedi: Mecbur fişi çekin takın geri yükleme yapın bir de ekstra YT'ye de gir çık yapın garanti olsun. Bende yeni blur oynuyordum yeni özellik fark ettim. PS3 de ekran görüntüsü alınabiliyor muş kaç yıldır kullanıyorum yeni fark ettim şaka gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam Allah Razı olsun İşlemci34 dedi: Hocam Allah Razı olsun Genişletmek için tıkla... Heni açmayı unutmuşum
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #22 İşlemci34 dedi: Hocam Allah razı olsun. Heni açmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla... Aslında soracaktim da. Açmışsınizdir diye düşündüm oyunlar geldi mi peki oluyor mu?
İşlemci34 dedi: Hocam Allah razı olsun. Heni açmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla... Aslında soracaktim da. Açmışsınizdir diye düşündüm oyunlar geldi mi peki oluyor mu?
İşlemci34 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #23 Yerayay dedi: Aslında soracaktim da. Açmışsınizdir diye düşündüm oyunlar geldi mi peki oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan fifayı denyrum İşlemci34 dedi: Şuan fifayı denyrum Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapsım
Yerayay dedi: Aslında soracaktim da. Açmışsınizdir diye düşündüm oyunlar geldi mi peki oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuan fifayı denyrum İşlemci34 dedi: Şuan fifayı denyrum Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapsım
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #24 İşlemci34 dedi: Şuan fifayı denyrum Güncelleme yapsım Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olucak gibi duruyor.
İşlemci34 dedi: Şuan fifayı denyrum Güncelleme yapsım Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle olucak gibi duruyor.
İşlemci34 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #25 Yerayay dedi: Büyük ihtimalle olucak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah İşlemci34 dedi: İnşallah Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben multimanı birdaha kursam düzelirmi
Yerayay dedi: Büyük ihtimalle olucak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... İnşallah İşlemci34 dedi: İnşallah Genişletmek için tıkla... Peki hocam ben multimanı birdaha kursam düzelirmi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #26 İşlemci34 dedi: İnşallah. Peki hocam ben MultiMAN'ı bir daha kursam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Aslında multiMAN iyi değil irisman daha iyi. NTFS formatlı USB'leri daha iyi algılıyor dosya yöneticisi var içinde aynı multiMAN gibi.
İşlemci34 dedi: İnşallah. Peki hocam ben MultiMAN'ı bir daha kursam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Aslında multiMAN iyi değil irisman daha iyi. NTFS formatlı USB'leri daha iyi algılıyor dosya yöneticisi var içinde aynı multiMAN gibi.
İşlemci34 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #27 Yerayay dedi: Olabilir. Aslında multiMAN iyi değil irisman daha iyi. NTFS formatlı USB'leri daha iyi algılıyor dosya yöneticisi var içinde aynı multiMAN gibi. Genişletmek için tıkla... Sistem kasıyo ondan mı açılmıyo şuan irisman? Acaba
Yerayay dedi: Olabilir. Aslında multiMAN iyi değil irisman daha iyi. NTFS formatlı USB'leri daha iyi algılıyor dosya yöneticisi var içinde aynı multiMAN gibi. Genişletmek için tıkla... Sistem kasıyo ondan mı açılmıyo şuan irisman? Acaba
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #28 İşlemci34 dedi: Sistem kasıyor ondan mı açılmıyor şu an irisman? Acaba. Genişletmek için tıkla... En son oyuna güncelleme yapmıyor muydunuz. Açılmadımı oyun.
İşlemci34 dedi: Sistem kasıyor ondan mı açılmıyor şu an irisman? Acaba. Genişletmek için tıkla... En son oyuna güncelleme yapmıyor muydunuz. Açılmadımı oyun.
İşlemci34 Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #29 Yerayay dedi: En son oyuna güncelleme yapmıyor muydunuz. Açılmadımı oyun. Genişletmek için tıkla... Açılmadı
Yerayay dedi: En son oyuna güncelleme yapmıyor muydunuz. Açılmadımı oyun. Genişletmek için tıkla... Açılmadı
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #30 İşlemci34 dedi: Açılmadı Genişletmek için tıkla... Ne hatası verdi.