St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 PS3'ümü kırdım yani hen kurdum ama packet installerde standartta hiçbir şey yok. Nasıl oyun falan yükleyeceğim? GTA 5 Online gireceğim.
PS3'ümü kırdım yani hen kurdum ama packet installerde standartta hiçbir şey yok. Nasıl oyun falan yükleyeceğim? GTA 5 Online gireceğim.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #2 St1ckle dedi: PS3'ümü kırdım yani hen kurdum ama packet installerde standartta hiçbir şey yok. Nasıl oyun falan yükleyeceğim? GTA 5 Online gireceğim. Genişletmek için tıkla... GTA 5 Online sunucuları PS3'te kapandı hocam. Ama tek başınıza girme yöntemi vardı galiba(tam emin değilim). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
St1ckle dedi: PS3'ümü kırdım yani hen kurdum ama packet installerde standartta hiçbir şey yok. Nasıl oyun falan yükleyeceğim? GTA 5 Online gireceğim. Genişletmek için tıkla... GTA 5 Online sunucuları PS3'te kapandı hocam. Ama tek başınıza girme yöntemi vardı galiba(tam emin değilim). Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et