Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 PS3 hddmi başka bir bilgisayardan biçimlendirdim geri taktım ve sonra ne yapmam gerekir?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Güvenli Mod açılacaktır. Bir flash belleğe güncelleme dosyasını atmalısınız. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme sitesinden yardım alabilirsiniz.
Güvenli Mod açılacaktır. Bir flash belleğe güncelleme dosyasını atmalısınız. PS3 konsolu sistem yazılımını güncelleme sitesinden yardım alabilirsiniz.
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Ben talimatları yapıyorum ve takıp start ve selecttuşlarına basınca bulunamadı diyor. ayrıca kırma işlemi yapacağım hfw4.89 indrisem çalışırmı o kısımda Yoksa sonradan mı yapmam daha iyi olur birde şuan ps3de işetim sistemi yok ne yapmalıyım
Ben talimatları yapıyorum ve takıp start ve selecttuşlarına basınca bulunamadı diyor. ayrıca kırma işlemi yapacağım hfw4.89 indrisem çalışırmı o kısımda Yoksa sonradan mı yapmam daha iyi olur birde şuan ps3de işetim sistemi yok ne yapmalıyım
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 Kakooo dedi: Ben talimatları yapıyorum ve takıp start ve selecttuşlarına basınca bulunamadı diyor. ayrıca kırma işlemi yapacağım hfw4.89 indrisem çalışırmı o kısımda Yoksa sonradan mı yapmam daha iyi olur Genişletmek için tıkla... HFW 4.90 çıktı. Onu kurun. USB sürücünün kök dizinine PS3 adlı klasör oluşturun. Sonra onun içine UPDATE adında klasör oluşturun. UPDATE klasörünün içine PS3UPDAT.PUP dosyasını koyun. Sonra belleği PS3' e takıp yüklemeyi tekrar yaptırın. Flash bellek FAT32 olmalı bunu da unutmayın. Kakooo dedi: birde şuan ps3de işetim sistemi yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... İşletim Sistemi zaten XMB ve güncelleme dosyası oluyor. Şu an cihaz BIOS gibi bir çiple çalışıyor. Buna tam güvenli mod denmez yani.
Kakooo dedi: Ben talimatları yapıyorum ve takıp start ve selecttuşlarına basınca bulunamadı diyor. ayrıca kırma işlemi yapacağım hfw4.89 indrisem çalışırmı o kısımda Yoksa sonradan mı yapmam daha iyi olur Genişletmek için tıkla... HFW 4.90 çıktı. Onu kurun. USB sürücünün kök dizinine PS3 adlı klasör oluşturun. Sonra onun içine UPDATE adında klasör oluşturun. UPDATE klasörünün içine PS3UPDAT.PUP dosyasını koyun. Sonra belleği PS3' e takıp yüklemeyi tekrar yaptırın. Flash bellek FAT32 olmalı bunu da unutmayın. Kakooo dedi: birde şuan ps3de işetim sistemi yok ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... İşletim Sistemi zaten XMB ve güncelleme dosyası oluyor. Şu an cihaz BIOS gibi bir çiple çalışıyor. Buna tam güvenli mod denmez yani.
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #5 Peki neden bulunamadı dfiyor işemleri yapınca güvenli modda yapmadan oldu yani sorun güvenli modda düzelirmi Bu arada ben her şeyi yaptım sistem güncellemeye tıkladığımda donuyor ekiden donmuyordu. @tereyagburak veriler bulunmadı diyor ve kurulmuyor Son düzenleme: 3 Mart 2024
Peki neden bulunamadı dfiyor işemleri yapınca güvenli modda yapmadan oldu yani sorun güvenli modda düzelirmi Bu arada ben her şeyi yaptım sistem güncellemeye tıkladığımda donuyor ekiden donmuyordu. @tereyagburak veriler bulunmadı diyor ve kurulmuyor
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #6 Kakooo dedi: Peki neden bulunamadı dfiyor işemleri yapınca güvenli modda yapmadan oldu yani sorun güvenli modda düzelirmi Bu arada ben her şeyi yaptım sistem güncellemeye tıkladığımda donuyor ekiden donmuyordu. @tereyagburak veriler bulunmadı diyor ve kurulmuyor Genişletmek için tıkla... Garip. Önceden konsolu kırmak için nereye götürdünüz? Tanıdık bir bilgisayarcıya götürün. Zaten bu cihazların servisi yok artık.
Kakooo dedi: Peki neden bulunamadı dfiyor işemleri yapınca güvenli modda yapmadan oldu yani sorun güvenli modda düzelirmi Bu arada ben her şeyi yaptım sistem güncellemeye tıkladığımda donuyor ekiden donmuyordu. @tereyagburak veriler bulunmadı diyor ve kurulmuyor Genişletmek için tıkla... Garip. Önceden konsolu kırmak için nereye götürdünüz? Tanıdık bir bilgisayarcıya götürün. Zaten bu cihazların servisi yok artık.
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #7 BEN SORUNU BULDUM SADECE HDD FAT 32 DEĞİL USB FAT 32 AMA HDD DEĞİL hdd çıkarıp nasıl fat 32 yababilirim onu düşünüyorum @tereyagburak
BEN SORUNU BULDUM SADECE HDD FAT 32 DEĞİL USB FAT 32 AMA HDD DEĞİL hdd çıkarıp nasıl fat 32 yababilirim onu düşünüyorum @tereyagburak
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.818 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #8 Kakooo dedi: BEN SORUNU BULDUM SADECE HDD FAT 32 DEĞİL USB FAT 32 AMA HDD DEĞİL hdd çıkarıp nasıl fat 32 yababilirim onu düşünüyorum @tereyagburak Genişletmek için tıkla... Biçimlendir kısmında FAT32 var. Onu seçip deneyin.
Kakooo dedi: BEN SORUNU BULDUM SADECE HDD FAT 32 DEĞİL USB FAT 32 AMA HDD DEĞİL hdd çıkarıp nasıl fat 32 yababilirim onu düşünüyorum @tereyagburak Genişletmek için tıkla... Biçimlendir kısmında FAT32 var. Onu seçip deneyin.
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #9 elimde bir tane daha hdd var fat32 olan Sorun olan Controllerin kablosu ile o HDD'nin kablosu aynı yani ben o HDD'nin kablosunu Controller olarak kullanıyorum.
elimde bir tane daha hdd var fat32 olan Sorun olan Controllerin kablosu ile o HDD'nin kablosu aynı yani ben o HDD'nin kablosunu Controller olarak kullanıyorum.