PS3 Ne Kadar Eder?

cem1234

Hectopat
Daha fazla  
Bununla alakalı bir çok konu olduğunu biliyorum ama güncelliklerinden emin olamadığımdan dolayı yeni konu açtım. Elimde 2 kumadalı (biri gümüş rengi biri siyah ikiside titreşimli ve orijinal ) orta incelikte ve 4 oyun var. Bunları satmak istiyorum ama nerede, nasıl, ne kadara satabilirim bilmiyorum. Lütfen bir fikri olan varsa bana detay verebilir mi veya bu işi yapmış biri bana zorluklarını ve en iyi ne kadara, en kötü ne kadara satacağımla alakalı bilgi verebilir misiniz? Oyunlardan biri lego marvel süper heros, diğeri infomes 2. Öbürlerinden emin değilim ama araba yarışıydılar.

Ben Xbox 360 satmıştım kırık değildi ama yanında Gta 5 ve sevilen bir kaç oyun daha verdim 450'ye satıldı. Senin yanında verdiğin oyunlar pek sevilen oyunlar değil sanırım, onun için 400-300 TL gibi bir fiyata Sahibinden'de satabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı