PS3 Nereden Alabilirim?

Yer
Gotham
Sorum yukarıda arkadaşlar. Bütçem çok düşük olduğu için ve oyun oynamak istediğim için PS3 almak istiyorum. 450-500 arası bütçem var. Hatay'da oturuyorum önerebileceğiniz bir spotçu veya şehir dışından güvenilir bir spotçu varsa öneriniz lütfen. Konsol Kulübü, Game Teknoloji gibi satıcılara baktım ama olumsuz yorumlar çok diye güvenemedim. Şimdiden teşekkürler.

Reklam olmasın ama şansın varsa gittigidiyordan alabilirsin elinde patlasa bile 14 gün koşulsuz iade hakkın var ve ayrıca ürünü sana gelmeden onaylamazsan satıcıya paran direk gitmiyor gittigidyorda kalıyor vericeğin para 600ü geçmesin aşağıda sana xbox diyenlerdende olucaktır uzak dur kolay gelsin

Ekleme olarak @Furkan17TR arkadaşımızın yazdığı ps3 ile ilgili alırken nelere dikkat edilmeli konusunda göz atmanı tavsiye ederim

Reklam olmasın ama şansın varsa gittigidiyordan alabilirsin elinde patlasa bile 14 gün koşulsuz iade hakkın var ve ayrıca ürünü sana gelmeden onaylamazsan satıcıya paran direk gitmiyor gittigidyorda kalıyor vericeğin para 600ü geçmesin aşağıda sana xbox diyenlerdende olucaktır uzak dur kolay gelsin

Ekleme olarak @Furkan17TR arkadaşımızın yazdığı ps3 ile ilgili alırken nelere dikkat edilmeli konusunda göz atmanı tavsiye ederim

Hocam onlar çok pahalı ya. 1000 TL'ye PS3 satıyorlar. Bu Konsol Kulübü adlı dükkan güvenilir mi?

Ben Eskişehir'e bugün 500 liraya sattım. (Bu arada bugün 1000 liraya PS4 aldım :))

Sahibinden'e gidip saçma sapan adamlardan 700-800 yazan elemanlara prim verme. O cihaz max 600 lira eder. Vasıfsız elemanlar dolar yükseldi yoav diyerek parayı arttırdılar. Ya zaten PS3 üretilmiyor, fiyatı artıyor. Saçmalığa bak. Herkes bir şeyi alırken indirim yapsın diye "Pazarlık Sünnettir Kardeşim Yap Birşeyler" diye gelir, ona pazarlık için yazdığın zaman burun kıvırırlar.

Elden al, şehir dışından alacaksan benim gibi güvenilir birisini bulman gerek :D Ankara ve Eskişehir'e şehir dışına cihaz satmışlığım var :)

Ben Eskişehir'e bugün 500 liraya sattım. (Bu arada bugün 1000 liraya PS4 aldım :))

Sahibinden'e gidip saçma sapan adamlardan 700-800 yazan elemanlara prim verme. O cihaz max 600 lira eder. Vasıfsız elemanlar dolar yükseldi yoav diyerek parayı arttırdılar. Ya zaten PS3 üretilmiyor, fiyatı artıyor. Saçmalığa bak. Herkes bir şeyi alırken indirim yapsın diye "Pazarlık Sünnettir Kardeşim Yap Birşeyler" diye gelir, ona pazarlık için yazdığın zaman burun kıvırırlar.

Elden al, şehir dışından alacaksan benim gibi güvenilir birisini bulman gerek :D Ankara ve Eskişehir'e şehir dışına cihaz satmışlığım var :)
Letgo'da fiyatlar çok yüksek abi. Spotçunun biri 10 oyunlu gelmiş 900 TL diyor. 800-900 gibi fiyatlar var. Fat kasalar ucuza geliyor 450-500 civarına ama almalı mıyım diye düşünüyorum.

Hocam sizce şu alınmalı mı? GeT ile satılıyor. Ücretsiz kargo. Dıştan bakınca pek bir sorunu yok gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı