21 Temmuz 2022 Mesaj: 15 Yeni PS3 aldım ama Asya çıkışlı olduğunu bilmiyordum. Onay tuşunu o yerine X yapmak istiyorum Multiman'dan dosyaları değiştirmeyi denedim araştırdım fakat olmadı yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
Yeni PS3 aldım ama Asya çıkışlı olduğunu bilmiyordum. Onay tuşunu o yerine X yapmak istiyorum Multiman'dan dosyaları değiştirmeyi denedim araştırdım fakat olmadı yardım eder misiniz?
KS KS 5 565966 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 133 Makaleler 1 21 Temmuz 2022 #11 Polorchen dedi: REBUG'a gir Utlities'e gel Button assignment'ten ayarla. Genişletmek için tıkla... Hangisini seçeyim ve ayarladıktan sonra napayım? 565966 dedi: Hangisini seçeyim ve ayarladıktan sonra napayım? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatayım mı
Polorchen dedi: REBUG'a gir Utlities'e gel Button assignment'ten ayarla. Genişletmek için tıkla... Hangisini seçeyim ve ayarladıktan sonra napayım? 565966 dedi: Hangisini seçeyim ve ayarladıktan sonra napayım? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeniden başlatayım mı
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 21 Temmuz 2022 #12 565966 dedi: Hangisini seçeyim ve ayarladıktan sonra napayım? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi unuttum. Ekran görüntüsü atar mısınız?
565966 dedi: Hangisini seçeyim ve ayarladıktan sonra napayım? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi unuttum. Ekran görüntüsü atar mısınız?
KS KS 5 565966 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 133 Makaleler 1 21 Temmuz 2022 #13 Gönderdim hocam 565966 dedi: Gönderdim hocam Genişletmek için tıkla... Rebug açılırken sistemin desteklemiyor mu falan öyle bir şey dedi ama yine de açtı Hangi seçenek olacak hocam Hocam cross is accept seçeneğini işaretledim sistemi kapattım açtım fakat olmadı maalesef :/ Dosya Ekleri 20220721_232822.jpg 233,5 KB · Görüntüleme: 103 Son düzenleme: 21 Temmuz 2022
Gönderdim hocam 565966 dedi: Gönderdim hocam Genişletmek için tıkla... Rebug açılırken sistemin desteklemiyor mu falan öyle bir şey dedi ama yine de açtı Hangi seçenek olacak hocam Hocam cross is accept seçeneğini işaretledim sistemi kapattım açtım fakat olmadı maalesef :/
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Temmuz 2022 #14 565966 dedi: Gönderdim hocam Rebug açılırken sistemin desteklemiyor mu falan öyle bir şey dedi ama yine de açtı Hangi seçenek olacak hocam Hocam cross is accept seçeneğini işaretledim sistemi kapattım açtım fakat olmadı maalesef :/ Genişletmek için tıkla... O zaman rebug desteksiz demek ki. Siz Debug'u silin ve Webman kurmaya çalışın.
565966 dedi: Gönderdim hocam Rebug açılırken sistemin desteklemiyor mu falan öyle bir şey dedi ama yine de açtı Hangi seçenek olacak hocam Hocam cross is accept seçeneğini işaretledim sistemi kapattım açtım fakat olmadı maalesef :/ Genişletmek için tıkla... O zaman rebug desteksiz demek ki. Siz Debug'u silin ve Webman kurmaya çalışın.
KS KS 5 565966 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 133 Makaleler 1 22 Temmuz 2022 #15 Polorchen dedi: O zaman rebug desteksiz demek ki. Siz Debug'u silin ve Webman kurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... O Debug'u da denedim hocam ağ ayarlarının üstüne gelip tuş kombinasyonu yaptım tuş değiştirme seçeneği çıkmadı Polorchen dedi: O zaman rebug desteksiz demek ki. Siz Debug'u silin ve Webman kurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Webman kurdum hocam şuan cihazımda kurulu napacagimi anlatır mısınız
Polorchen dedi: O zaman rebug desteksiz demek ki. Siz Debug'u silin ve Webman kurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... O Debug'u da denedim hocam ağ ayarlarının üstüne gelip tuş kombinasyonu yaptım tuş değiştirme seçeneği çıkmadı Polorchen dedi: O zaman rebug desteksiz demek ki. Siz Debug'u silin ve Webman kurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Webman kurdum hocam şuan cihazımda kurulu napacagimi anlatır mısınız
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Temmuz 2022 #16 565966 dedi: O Debug'u da denedim hocam ağ ayarlarının üstüne gelip tuş kombinasyonu yaptım tuş değiştirme seçeneği çıkmadı Webman kurdum hocam şuan cihazımda kurulu napacagimi anlatır mısınız Genişletmek için tıkla... Web tarayıcısına girip, http://127.0.0.1/pad.ps3?cross=enter'e gidin.
565966 dedi: O Debug'u da denedim hocam ağ ayarlarının üstüne gelip tuş kombinasyonu yaptım tuş değiştirme seçeneği çıkmadı Webman kurdum hocam şuan cihazımda kurulu napacagimi anlatır mısınız Genişletmek için tıkla... Web tarayıcısına girip, http://127.0.0.1/pad.ps3?cross=enter'e gidin.