PS3 oyun açarken kapandı

cancan74

Femtopat
Daha fazla  
PS3 fat kasa, MultiMAN’a girdim, PES 2013 açtım, oynadım. Sonra YouTube’a geçtim. 4 saattir konsol açıktı, fan sesi de çok çalışıyordu. MultiMAN’a girip başka oyun oynayacaktım, kapandı. Sonra tekrar açtım, şu an sorun yok. Isınmıştır diye kapattım, biraz dinlensin diye kapattım. Sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri açıldı ve bu durum yükte tekrarlanmıyor ise sıkıntı yoktur.

Cihaz bir sebepten kendisini korumaya almış tahminen. Bu voltaj ya da sıcaklık olabilir.
Tekrarlanan bir durum olursa irdelemekte fayda var. Yapabileceğiniz ek bir önlem yok.

Eyvallah hocam sağ ol fan çok sesli çalışıyor temizletsem düzelir ve ısınmaz ısındığı için kapattı.

Demek ki.

Fat kasalar doğal olarak kronik sorunlu kasalar. Benim tavsiyem içini açıp temizle. Hem ısınmasını hem de yüksek fan sesi çıkarmasına engel olabilirsiniz.

Sağ olasın ustam öyle yapacam akşam inşallah ileride bir sorunu çıkmaz.

Fat kasalar doğal olarak kronik sorunlu kasalar. Benim tavsiyem içini açıp temizle. Hem ısınmasını hem de yüksek fan sesi çıkarmasına engel olabilirsiniz.

Sizden sonra 2 kere daha oldu büyük ihtimalle cihaz çok ısındığı için yarın 400 liraya tertemiz bakım yaptıracağım sizce ondan sonra da devam eder mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…