PS3 oyun açma

• Konuyu başlatan ventt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 737

ventt

Decapat
Daha fazla  
Çok eskiden aldığım PS3'ümü buldum içinde oyunlarım duruyor ama nasıl açılcağını unutmuşum. Oyuna gelip X tuşuna basıyorum hiçbiri açılmıyor sağ altta üçgen tuşu çıkıyor o da bilgileri gösteriyor. CD mi lazım acaba? Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Çok eskiden aldığım PS3'ümü buldum içinde oyunlarım duruyor ama nasıl açılcağını unutmuşum. Oyuna gelip X tuşuna basıyorum hiçbiri açılmıyor sağ altta üçgen tuşu çıkıyor o da bilgileri gösteriyor. CD mi lazım acaba? Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer oyun açılmıyorsa CD gereklidir.

Multiman oyunlarımı?

HEN'i açmadan giremezsin HEN kur mutliman oyunlari CD olarak görünür xmb ekranında.

Hocam 4.91 sürümünün HFW'sini yükledim kırdım MultiMAN'ım açılıyor oyunlarımın resmi falan var ama açılmıyor basıyorum siyah ekran olup kapanıyor ana ekrana atıyor orada CD resmi çıkıyor basıyorum siyah ekranda kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3232.jpeg
    IMG_3232.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3233.jpeg
    IMG_3233.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_3234.jpeg
    IMG_3234.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_3235.jpeg
    IMG_3235.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 28
@ventt
multiMAN da oyunun üstüne gel üçgene bas, international seçeneğinı ve BD yansısı seçeneğini aç. Tekrar dene.

Eve geçince deneyip yazacağım hocam.

@ventt
multiMAN da oyunun üstüne gel üçgene bas, international seçeneğinı ve BD yansısı seçeneğini aç. Tekrar dene.

Hocam öyle bir seçenek çıkmıyor üçgene bastığımda oyunlar HDD'de gösteriyor zaten neden açılmıyor ki?

Dosya Ekleri

• IMG_3256.jpeg
    IMG_3256.jpeg
    69,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı