PS3 oyun kitapçıkları nereden bulunur?

Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar. PS3 oyun koleksiyonu yapıyorum. Bazı oyunların kitapçıkları yok. Bunları eBay gibi yerlerden bulabiliyoruz fakat oyunu aldığım fiyattan daha pahalıya geliyor. Sormak istediğim şey, kitapçıkları internette sayfa sayfa olarak bulmak mümkün mü? Bunların çıktısını alıp kitapçık haline getirebilirim. Bu tarz bildiğiniz bir site var mı? Oyun afişlerini bulmak mümkün fakat kitapçıkları bulamadım.

Kitapçık değil ama eski oyunların ana resimlerinin paylaşıldığı bir site biliyorum bulabilirsem yanıt olarak konuya atarım.

PS 2 var bende de. Mesela oyun kapaklarinin resimlerini nasıl bastırabiliriz. Eskiden CD'ler satarken baskılı satiyorlardi. Hep merak etmisimdir.

Pek bilmiyorum ama genelde afiş olarak basılıyor diye duymuştum.

PS 2 var bendede. Mesela oyun kapaklarinin resimlerini nasıl bastırabiliriz. Eskiden cdler satarken baskılı satiyorlardi. Hep merak etmisimdir.
Google'a oyun ismi ve cover yazıyorsunuz.

Mesela, Killzone 3 ps3 cover

Daha sonra bunu indiriyorsunuz. Photoshop ile 27x14,5 bir tuval açıp bu indirdiğiniz cover'ı buraya yerleştiriyorsunuz. Çözünürlük 300 olarak kaydediyorsunuz. Daha sonra yüksek gramajlı bir kuşe kağıdına baskı alıyorsunuz. Ben bu şekil yapıyorum.

PS2 için kullandığım ölçüler 27x18. Yukarıdaki ölçü ps3 için.
Kitapçık değil ama eski oyunların ana resimlerinin paylaşıldığı bir site biliyorum bulabilirsem yanıt olarak konuya atarım.
Hocam kitapçık lazım açıkçası.
Bazı oyunların fandom sayfaları paylaşıyor. Siz hangi oyunları arıyorsunuz?
Hocam en az 20 tane oyun kitapçığı lazım. Arşivimde 200'e yakın oyun var. Bunların %10-%15'i kitapçıksız maalesef.

Mesela Killzone 1, Siren Blood Curse, Spiderman Edge of Time, Spiderman Web of Shadows, The Godfather The Don's Edition

Bunlar sadece örnek. Eğer kitapçıkları sayfa sayfa olarak gösteren bir site varsa valla büyük sevaba girersiniz. Bütün sayfaları indirip, kuşe kağıdına baskı alıp daha sonra zımba ile kitapçık haline getirebilirim. Gerçekten mükemmel olur fakat hiç bir yerde bulamadım. Umarım burada bilen birisi vardır.

Hocam sen varya, efsanesin. Çok teşekkür ederim.

Baktım, çoğu oyun yok. 10 oyundan belki 1 tanesi vardır fakat bu bile işime yarayacaktır. Çok çok teşekkür ederim. Bu siteden başka, daha detaylı bir site var mıdır acaba? Çok merak ediyorum. Bütün cover'lar bulunabiliyorken kitapçıklar neden bulunmuyor? Olması gerekirdi bence. İlla bir yerlerde vardır fakat o site hangi site. Bilmiyorum. Ufaktan başladık bulmaya, daha detaylı, daha bilinmeyen gizli bir site varsa belki bütün oyunların kitapçıklarını bulmak mümkün olabilir mi?

Yani böyle başka site yok ama Archive'da paylaşan insanlar var. Burada bayağı dolu bir koleksiyon mevcut.

Archive'da "Oyun adı + manual" şeklinde aratıp da bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…