wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 485 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 20 Kasım 2024 #21 maraushi dedi: Detroit: Become Human. Oynadığım en iyi PS oyunlarindan biriydi hikaye ve müzik olarak. PS4 grafikleri cok iyi PS3 bilemem ama mevcuttu en son. Genişletmek için tıkla... Herkes onu tavsiye ediyor yarın yükleyip deneyimleyeceğim
maraushi dedi: Detroit: Become Human. Oynadığım en iyi PS oyunlarindan biriydi hikaye ve müzik olarak. PS4 grafikleri cok iyi PS3 bilemem ama mevcuttu en son. Genişletmek için tıkla... Herkes onu tavsiye ediyor yarın yükleyip deneyimleyeceğim
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.562 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #22 wWalsh dedi: Herkes onu tavsiye ediyor yarın yükleyip deneyimleyeceğim Genişletmek için tıkla... Oyun sadece ps4 de mevcut.
wWalsh dedi: Herkes onu tavsiye ediyor yarın yükleyip deneyimleyeceğim Genişletmek için tıkla... Oyun sadece ps4 de mevcut.
8 847887 Picopat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 396 Çözümler 6 20 Kasım 2024 #23 Yerayay dedi: Oyun sadece ps4 de mevcut. Genişletmek için tıkla... Youtube da baktım ps3 tanıtım videosu var ama oynanış var mı bakmadım
Yerayay dedi: Oyun sadece ps4 de mevcut. Genişletmek için tıkla... Youtube da baktım ps3 tanıtım videosu var ama oynanış var mı bakmadım
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 485 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 20 Kasım 2024 #24 Yerayay dedi: Oyun sadece PS4 de mevcut. Genişletmek için tıkla... Beyond Two Souls ile karıştırdım
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.562 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #25 847887 dedi: Youtube da baktım ps3 tanıtım videosu var ama oynanış var mı bakmadım Genişletmek için tıkla... 2018 de çıkmış böyle büyük bir oyunu PS3 un açmasi imkansız. Detroit: Become Human - Vikipedi tr.m.wikipedia.org Platform yerine bakabilirsin.
847887 dedi: Youtube da baktım ps3 tanıtım videosu var ama oynanış var mı bakmadım Genişletmek için tıkla... 2018 de çıkmış böyle büyük bir oyunu PS3 un açmasi imkansız. Detroit: Become Human - Vikipedi tr.m.wikipedia.org Platform yerine bakabilirsin.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 20 Kasım 2024 #26 Heavy Rain.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 485 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 20 Kasım 2024 #27 Yerayay dedi: 2018 de çıkmış böyle büyük bir oyunu PS3'un açmasi imkansız. Detroit: Become Human - Vikipedi tr.m.wikipedia.org Platform yerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Demosu çıkmış yazmışlar forumlara. ronkanta dedi: Heavy Rain. Genişletmek için tıkla... Türkçesini bulabilir miyimki?
Yerayay dedi: 2018 de çıkmış böyle büyük bir oyunu PS3'un açmasi imkansız. Detroit: Become Human - Vikipedi tr.m.wikipedia.org Platform yerine bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Demosu çıkmış yazmışlar forumlara. ronkanta dedi: Heavy Rain. Genişletmek için tıkla... Türkçesini bulabilir miyimki?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.562 Makaleler 11 Çözümler 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #28 wWalsh dedi: Türkçesini bulabilir miyimki? Genişletmek için tıkla... Yaması sadece ps4 de mevcut. wWalsh dedi: Demosu çıkmış yazmışlar forumlara. Genişletmek için tıkla... Konsept olarak trailer yayınlamışlar demoda çıkmamış anladigim kadarı ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Demosu varsa link atın +1000 saat oynarım. Son düzenleme: 20 Kasım 2024
wWalsh dedi: Türkçesini bulabilir miyimki? Genişletmek için tıkla... Yaması sadece ps4 de mevcut. wWalsh dedi: Demosu çıkmış yazmışlar forumlara. Genişletmek için tıkla... Konsept olarak trailer yayınlamışlar demoda çıkmamış anladigim kadarı ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Demosu varsa link atın +1000 saat oynarım.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 485 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 20 Kasım 2024 #29 Yerayay dedi: Yaması sadece PS4 de mevcut. Konsept olarak trailer yayınlamışlar demoda çıkmamış anladigim kadarı ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Demosu varsa link atın +1000 saat oynarım. Genişletmek için tıkla... Evet dediğin doğru baktım yokmuş.
Yerayay dedi: Yaması sadece PS4 de mevcut. Konsept olarak trailer yayınlamışlar demoda çıkmamış anladigim kadarı ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Demosu varsa link atın +1000 saat oynarım. Genişletmek için tıkla... Evet dediğin doğru baktım yokmuş.