Sir Samed Ferguson Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Selam arkadaşlar uzun zamandır PS3 kullanıyorum tüm exclusive oyunları bitirdim exstra olarak NFS, assasin Creed, GTA, CoD, Dark Souls, Fallout gibi oyunlarında hepsini oynadım az bilinen sağlam oyunlar önerirseniz çok güzel olur.
Selam arkadaşlar uzun zamandır PS3 kullanıyorum tüm exclusive oyunları bitirdim exstra olarak NFS, assasin Creed, GTA, CoD, Dark Souls, Fallout gibi oyunlarında hepsini oynadım az bilinen sağlam oyunlar önerirseniz çok güzel olur.
Ravenholm Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 3 28 Ağustos 2022 #2 Bu oyunlardan hoşuna gidene şans verebilirsin fena değillerdir. Condemned 2 bloodshot Heavenly Sword Silent Hill: Downpour SIREN: Blood Curse DANTE'S INFERNO Resident Evil: The Umbrella Chronicles Vanquish
Bu oyunlardan hoşuna gidene şans verebilirsin fena değillerdir. Condemned 2 bloodshot Heavenly Sword Silent Hill: Downpour SIREN: Blood Curse DANTE'S INFERNO Resident Evil: The Umbrella Chronicles Vanquish
Sir Samed Ferguson Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 Ravenholm dedi: Bu oyunlardan hoşuna gidene şans verebilirsin fena değillerdir. Condemned 2 bloodshot Heavenly Sword Silent Hill: Downpour SIREN: Blood Curse DANTE'S Inferno Resident Evil: The Umbrella Chronicles Vanquish Genişletmek için tıkla... Oyun önerileri için teşekkürler.
Ravenholm dedi: Bu oyunlardan hoşuna gidene şans verebilirsin fena değillerdir. Condemned 2 bloodshot Heavenly Sword Silent Hill: Downpour SIREN: Blood Curse DANTE'S Inferno Resident Evil: The Umbrella Chronicles Vanquish Genişletmek için tıkla... Oyun önerileri için teşekkürler.