CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 13 Mart 2022 #11 The last of us leş oyun.
FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 13 Mart 2022 #12 CHRİS W4LKER dedi: The Last of Us leş oyun. Genişletmek için tıkla... Bende oynadım sevmedim senin gibi.
CHRİS W4LKER dedi: The Last of Us leş oyun. Genişletmek için tıkla... Bende oynadım sevmedim senin gibi.
KararVeremeyen Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 375 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #13 Skyrim, L.A Noire, Sleeping Dogs, Infamous 1-2 Not: Uncharted 3'ü tek geçerim.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 13 Mart 2022 #14 FexLevia dedi: Bende oynadım sevmedim senin gibi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki bu oyunun neresini aşırı derecede seviyorlar. Çok abartılmış bir oyun. O kadar özel bir tarafı yok ki oyunun.
FexLevia dedi: Bende oynadım sevmedim senin gibi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ki bu oyunun neresini aşırı derecede seviyorlar. Çok abartılmış bir oyun. O kadar özel bir tarafı yok ki oyunun.
FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 13 Mart 2022 #15 Bide listeye L.A Noire ekliyelim CHRİS W4LKER dedi: Anlamadım ki bu oyunun neresini aşırı derecede seviyorlar. Çok abartılmış bir oyun. O kadar özel bir tarafı yok ki oyunun. Genişletmek için tıkla... Bence de hikayesi duygusal diye midir nedir bilinmez ama seven kitlesi çok fazla ellienin çok gıcık tavırları joel ın sinirli tavırları beni usandırdı.
Bide listeye L.A Noire ekliyelim CHRİS W4LKER dedi: Anlamadım ki bu oyunun neresini aşırı derecede seviyorlar. Çok abartılmış bir oyun. O kadar özel bir tarafı yok ki oyunun. Genişletmek için tıkla... Bence de hikayesi duygusal diye midir nedir bilinmez ama seven kitlesi çok fazla ellienin çok gıcık tavırları joel ın sinirli tavırları beni usandırdı.