PS3 oyun tavsiyesi

J0kerdede

Megapat
Arkadaşlar kuzenimden PS3 aldım ve bayağıdır bende ama bir türlü zevkle oynayacağım bir oyun bulamadım. Yüklü oyunlar GTA5 FPS çok düşük. CoD Black OPS2 bir tek bu zevkli o da bir yere kadar. Blur var ama oynamıyorum. PES 2018, WWE 2K 17 ikisini de oynamıyorum. Bu oyunlar haricinde tavsiyenizi bekliyorum. Online olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun meselesi biraz senin zevklerine bagli.

Ama bana sorarsan sana tavsiyelerim;

#1 Far Cry serisi (3-4-Primal-5. Hepsini oynadim. En guzeli 3 idi. Sende 3'u oyna.)
#2 Mafia 2 (PC'de hala oynuyorum)
#3 COD Black Ops 1 (Zombi moduyla evde kardesinle/arkadasinla oynarsiniz. Ekrani ikiye boler.)
#4 GT serisi (Araba yarisi. Yine ekrani ikiye boler.)

Benim severek oynadiklarim bunlar. Suan PS3 kullanmiyorum. Laptop var oradan oynuyorum. Ama PS3'te bu tarz oyunlari oynuyordum.

Çok tatmin edecek bi oyun değil bunlar ama gt 6 güzel, 40 45 gb hikayeli oyunlar sarmaz beni çoğunu youtubedan izledim zaten ki 40 45 gb indirmekte sıkıntı (kırık ps3 kullanıyorum)

Kesinlikle Mortal Kombat XL öneririm. Eve misafir geldiğinde vakit geçirilebilecek en zevkli oyun.
Mortal Kombat VS DC Universe
Mortal Kombat X
Mortal Kombat Komplete Edition
Bunlardan birini de bulabilirsen güzel oyunlar. Single hikaye modu da var. Gönül isterki PS2 zamanındaki gibi Armageddon oynayalım Taven ile single yardıralım ama nerede artık :yaz:

Bunlar haricinde yukarıda güzel öneriler de var fakat God of War serisine de bakmanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı