PS3 oyunları USB aracılığıyla PS3'me yüklemek istiyorum malum PS3 internet hızı çok yavaş bunun yanında oyunları nereden indireceğimi bilmiyorum. @Yerayay
Currently, we own nearly 2000 PS3 games in "Decrypted Folder" format. You can copy it to the console to play or open with the RPCS3 emulator on your computer...
Currently, we own nearly 2000 PS3 games in "Decrypted Folder" format. You can copy it to the console to play or open with the RPCS3 emulator on your computer...
İkisi de aynı yerden oyunları aldığından neredeyse aynılar, Romsfun daha iyi tasarım olarak fakat bazı oyunlar eksik. Oynayacak oyun bakarken iyi ancak oyun indirirken başarısız. Megathread'in arşivi daha geniş.
İkisi de aynı yerden oyunları aldığından neredeyse aynılar, romsfun daha iyi tasarım olarak fakat bazı oyunlar eksik. Oynayacak oyun bakarken iyi ancak oyun indirirken başarısız. Megathread'in arşivi daha geniş.
Önerdiğiniz PS3 oyunları neler?
RDR'yi ileride oynayacağım. TLOU, GOW, Uncharted, Demo's Souls indirmeyi planlıyorum. Astro Bot, Mario, Sonic gibi olan önerdiğiniz platform oyunu var mı? PS3'TE hangi platform oyunu en iyilerden bilmiyorum.
Little Big Planet'İ direkt 3ten oynamak sıkıntı yapar mı? @Yerayay