EAKTEAM Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 PS3 kullanıyorum. CoD MW3 oynuyorum ama bu oyunun PC versiyonunun Türkçe yama yapılabildiğini gördüm. Acaba PS3 içinde olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
PS3 kullanıyorum. CoD MW3 oynuyorum ama bu oyunun PC versiyonunun Türkçe yama yapılabildiğini gördüm. Acaba PS3 içinde olur mu?
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Konuyla alakalı videom var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer arşivlerden CoD MW3 için yama bulabilirsen kurabilirsin.
Konuyla alakalı videom var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer arşivlerden CoD MW3 için yama bulabilirsen kurabilirsin.
EAKTEAM Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Talha Tuna dedi: Konuyla alakalı videom var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer arşivlerden CoD MW3 için yama bulabilirsen kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Talha Tuna dedi: Konuyla alakalı videom var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer arşivlerden CoD MW3 için yama bulabilirsen kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #4 EAKTEAM dedi: Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim