1-) Jailbreak nasıl olur bilmiyorum ancak online oynamana engel olur tadı kaçar işin. Bir de güncelleme geldikçe onuda güncellemen gerekecek. Ayrıca korsan oynamanı sağlayan programın sürümüne uygun oyunu bulman gerekecek.
2-)Oyunlarda kasma olmaz merak etme. Ancak oyuna göre değişir 30 fps olan oyun var 60 fps olan oyun var. Eğer bi sorun varsa yapımcının hatasıdır makinede sorun olmaması lazım.
Ayrıca psn hesabı aldığında ayda 2 oyun bedava veriyor diye biliyorum. Çoğu çıtır çerezlik oyunlar oluyor ancak arada sağlam oyunlarda var. Zaten daha küçük olduğuna göre babana söylersin ayda 1-2 oyun alır sana ki zaten oyunların fiyatı düşük eski nesil olduğu için. İnternetten ikinci el oyun alabilirsin ve ya kendin gidip dükkandan alırsın çok daha ucuz olur 2. el oyunlar. Ayrıca orijinal kullandığın için yüreğin ferah olur.
İllaki dersen ben korsan oynayacağım onunda çaresi var. Korsan oynatan makineleri hazır oyun yüklü satıyorlar zaten sen bir işlemde bulunmuyorsun. Bazı yerlerde istediğin oyunları yükleyip sana yolluyorlar ama sonra sen nasıl silip yükleyeceksin, nasıl güncelleyeceksin bilmiyorum.
Her şey senin elinde makul fiyata orijinal kullanmak mı yoksa korsanın karanlık dünyasına atılmak mı?