kayraydemir
Yoctopat
Daha fazla
Bugün PS3'ümü 4.88'den 4.89a güncelledim ve PSN'ye kaydoldum ve başarılı oldu ama sonra GTA Online'a girmek için GTA'ya girdim ve GTA'yi PSN'ye kaydoldugum hesaptan girdim. O hesapta kasmamıştım, kastigim hesaba geçiş yaptım. PS3 2. eldi ve sahibi format atmamış. PSN'ye giris yapmisti ve hesap benim olmadigi icin şifresini bilmiyordum o yüzden başka Gmail hesabı olusturdum telefondan, sonra girdim, QR kod istedi ben de okudum. Sony'nin Gmail'ime attığı şifreden yazdım sonra tamam dedim ama bir daha QR kod istedi, sonra 10-15 kere tekrarladım. Yine durum aynıydı ve hesabı silmek zorunda kaldım.
Sonra PSN'ye giriş yaptığım hesaba girdim ama oradan kaydım silinmişti. Kaydolduktan sonra giriş de yapmıştım ama tekrar giriş istedi. Sonra Sony'nin verdiği kodu tekrar istedim ve başka bir şifre kodunu girdim ama yine karekod istedi. Yine 1 saat civarı uğraştım olmadi. Bana yardım eder misiniz ne olur?
Sonra PSN'ye giriş yaptığım hesaba girdim ama oradan kaydım silinmişti. Kaydolduktan sonra giriş de yapmıştım ama tekrar giriş istedi. Sonra Sony'nin verdiği kodu tekrar istedim ve başka bir şifre kodunu girdim ama yine karekod istedi. Yine 1 saat civarı uğraştım olmadi. Bana yardım eder misiniz ne olur?