Tam Bir Patates Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 94 29 Temmuz 2021 #1 Crackli PS3'üm var. PSN'e bağlanmayı deneyince güncelleyin diyor ama güncelleyince oyunların gideceğini biliyorum, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2021
Crackli PS3'üm var. PSN'e bağlanmayı deneyince güncelleyin diyor ama güncelleyince oyunların gideceğini biliyorum, ne yapmam lazım?
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 Bildiğim kadarıyla crackli ps3 üzerinden internet bağlantısı yapamazsınız.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 29 Temmuz 2021 #3 Tam Bir Patates dedi: Crackli PS3'üm var. PSN'e bağlanmayı deneyince güncelleyin diyor ama güncelleyince oyunların gideceğini biliyorum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam crack'li olduğu için bağlanamazsınız. Yani birşey yapamazsınız. Ama sanırım online oyunlara girilebiliyor bir şekilde.
Tam Bir Patates dedi: Crackli PS3'üm var. PSN'e bağlanmayı deneyince güncelleyin diyor ama güncelleyince oyunların gideceğini biliyorum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Hocam crack'li olduğu için bağlanamazsınız. Yani birşey yapamazsınız. Ama sanırım online oyunlara girilebiliyor bir şekilde.