sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 517 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar elimde bu monitör var RAMPAGE 24 inç RG24R165 1ms 165Hz FHD HDMI IPS Freesync HDR Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Rampage Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da benim elimde de PS3 var kırık şekilde onu nasıl bu monitöre bağlarım yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar elimde bu monitör var RAMPAGE 24 inç RG24R165 1ms 165Hz FHD HDMI IPS Freesync HDR Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Rampage Oyuncu Monitörü modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da benim elimde de PS3 var kırık şekilde onu nasıl bu monitöre bağlarım yardım edebilir misiniz?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.068 Makaleler 1 Çözümler 566 9 Nisan 2024 #2 PS3'ün HDMI cıkısı ile baglayabilirsin.
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 517 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #3 GFYT dedi: PS3'ün HDMI cıkısı ile baglayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskiden televizyona bağlarken fazla kabloyla bağlıyordum ama sadece HDMI ile bitermi.
GFYT dedi: PS3'ün HDMI cıkısı ile baglayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eskiden televizyona bağlarken fazla kabloyla bağlıyordum ama sadece HDMI ile bitermi.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.068 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #4 sure1 dedi: Eskiden televizyona bağlarken fazla kabloyla bağlıyordum ama sadece HDMI ile bitermi. Genişletmek için tıkla... O kablo AV olduğu için çok ucu var. HDMI ise tek bir kablo ile birçok işlevi yerine getiriyor. Sadece HDMI yeter.
sure1 dedi: Eskiden televizyona bağlarken fazla kabloyla bağlıyordum ama sadece HDMI ile bitermi. Genişletmek için tıkla... O kablo AV olduğu için çok ucu var. HDMI ise tek bir kablo ile birçok işlevi yerine getiriyor. Sadece HDMI yeter.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.068 Makaleler 1 Çözümler 566 9 Nisan 2024 #5 sure1 dedi: Eskiden televizyona bağlarken fazla kabloyla bağlıyordum ama sadece HDMI ile bitermi. Genişletmek için tıkla... Evet, yeterli.
sure1 dedi: Eskiden televizyona bağlarken fazla kabloyla bağlıyordum ama sadece HDMI ile bitermi. Genişletmek için tıkla... Evet, yeterli.
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 517 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #6 Atakan K dedi: O kablo av olduğu için çok ucu var. HDMI ise tek bir kablo ile birçok işlevi yerine getiriyor. Sadece HDMI yeter. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Evet, yeterli. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.
Atakan K dedi: O kablo av olduğu için çok ucu var. HDMI ise tek bir kablo ile birçok işlevi yerine getiriyor. Sadece HDMI yeter. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Evet, yeterli. Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkürler.