Sercan007 Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 180 19 Mart 2020 #1 Arkadaşlar PS3'de Remote Play'e girdim, cep telefonu bölümünü seçtim ekran açıldı. Orada Wi-Fi adı ile şifreyi verdi. Wi-Fi'a PS3regist çıktı, ona girdim verilen şifreyi. Her defa girdiğimde şifre yanlış dedi, niye acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2020
Arkadaşlar PS3'de Remote Play'e girdim, cep telefonu bölümünü seçtim ekran açıldı. Orada Wi-Fi adı ile şifreyi verdi. Wi-Fi'a PS3regist çıktı, ona girdim verilen şifreyi. Her defa girdiğimde şifre yanlış dedi, niye acaba?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2020 #2 PS3 Remote'u sadece Xperia model telefonlarda kullanabilirsiniz. Ya da PSP veya PS Vita konsollarınız varsa kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2020
PS3 Remote'u sadece Xperia model telefonlarda kullanabilirsiniz. Ya da PSP veya PS Vita konsollarınız varsa kullanabilirsiniz.