Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.439 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #11 fatihmehmetrsi8 dedi: Bu ve daha adını duymadığım 10 oyun daha var. Fotoğrafları yuklememis dijital değil hocam kutusu olmayan euro 2008 var Far Cry 4 var FIFA 16 var strongold Collection var onun dışında Uncharted drake bir şey bir şey var. Genişletmek için tıkla... Oyunları ayrı satarsan daha fazla eder ama satılma ihtimali düşük oyunlarla 5K ya koy 4.500'a kadar indirebilirsin.
fatihmehmetrsi8 dedi: Bu ve daha adını duymadığım 10 oyun daha var. Fotoğrafları yuklememis dijital değil hocam kutusu olmayan euro 2008 var Far Cry 4 var FIFA 16 var strongold Collection var onun dışında Uncharted drake bir şey bir şey var. Genişletmek için tıkla... Oyunları ayrı satarsan daha fazla eder ama satılma ihtimali düşük oyunlarla 5K ya koy 4.500'a kadar indirebilirsin.
fatihmehmetrsi8 Zeptopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 6 21 Aralık 2024 #12 Yerayay dedi: Oyunları ayrı satarsan daha fazla eder ama satılma ihtimali düşük oyunlarla 5K ya koy 4.500'a kadar indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardım için iyi günler dilerim
Yerayay dedi: Oyunları ayrı satarsan daha fazla eder ama satılma ihtimali düşük oyunlarla 5K ya koy 4.500'a kadar indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam yardım için iyi günler dilerim
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.439 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #13 fatihmehmetrsi8 dedi: Teşekkürler hocam yardım için iyi günler dilerim Genişletmek için tıkla... Piyasaya baktım biraz 5.5k yada koyabilirsin. İyi günler.
fatihmehmetrsi8 dedi: Teşekkürler hocam yardım için iyi günler dilerim Genişletmek için tıkla... Piyasaya baktım biraz 5.5k yada koyabilirsin. İyi günler.