PS3 satılır mı?

Merihos

Decapat
Daha fazla  
Selam elimde temiz kullanılmış, CFW ile kırılmış, 4 orjinal kollu, 7-8 oyun olan PS3 Slim var. Çok fazla kullanmadığım için satmayı düşünüyorum, sizce satmalı mıyım yoksa daha çok değerlenir mi? Satarsam fiyatı ne kadar olur?

Oyunlar dışında 3500 4000 eder.

Satılabilir ama 4 orijinal kol zaten PS3'ün piyasa fiyatı ediyor şu anda. Orijinal kol bulmak çok zor.

Oyunlar dışında 3500 4000 eder.
Oyunlar disk değil bu arada multimande var.
Bence sat 5K ya sonra az para koy PS4 al.
O kadara satabilir miyim? 3-4K civarı fiyatlar görmüştüm.
Satılabilir ama 4 orijinal kol zaten PS3'ün piyasa fiyatı ediyor şu anda. Orijinal kol bulmak çok zor.
Kollar orjinal ama bir tanesinin durumu biraz kötü, tuşlarda sorun yok ama estetik hasar var.

sahibinden sitesinden baktığımızıda 4000 ile 5500 aralarında satıldığını söyleyebiliriz tabi bunlar tek kol veya bir parçası bozuk veya çok kullanılmış yada hiç oyun olmayanlar olabilir 6250 civarlarında bir fiyat koyabilirsiniz herhangi bir ilan sitesine

Benimde elimde ücretiyle yapılan mağazalı PS3 slim var. 2 kol ve bir move kolu ile herşeyini bilerek açıkca yazarak özelliklerini vs biri ile anlaştım. PS3 PS2 PS1 PSP ve Ateri oyunları oynatıyor mağazadan istediğiniz oyunu indirip oynuyorsunuz sırf bu olay için satmak istemiyorum. Fakat laptop alacağım diye satayım dedim 1 saat denediler almadan gittiler. Neymiş efendim 320 GB mış. 500 diye gelmiş. O kadar uğraştım ki onlar gelmeden başka bir yerde PS3 kurdum vs. Denettirmek için.

Bendede kırılmış cihaz var , Halen arada açıp oynarım 3500 - 4000 TL için satılması değmez bence , rafda durması hala hoşuma gider. Eğer ben oyun oynamak istiyorum diyosanız satmayı deneyebilirsiniz.

Kollar orijinal ama bir tanesinin durumu biraz kötü, tuşlarda sorun yok ama estetik hasar var.

Sağlam orijinal kollara 700-1000 TL arası istiyorlar. Eğer hikayeli oyun oynanacaksa orijinal kol şart

Abartma PS 3 ten bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…