ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #41 Xfeals dedi: Hocam teşekkür ederim kırıp FC24 indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... İndirebilirsiniz diye biliyorum, ücretsiz oyun mağazası yükleniyor mudur bilmiyorum.
Xfeals dedi: Hocam teşekkür ederim kırıp FC24 indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... İndirebilirsiniz diye biliyorum, ücretsiz oyun mağazası yükleniyor mudur bilmiyorum.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.375 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 26 Ağustos 2024 #42 ellma dedi: İndirebilirsiniz diye biliyorum, ücretsiz oyun mağazası yükleniyor mudur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun cracklenmedi.
ellma dedi: İndirebilirsiniz diye biliyorum, ücretsiz oyun mağazası yükleniyor mudur bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun cracklenmedi.
Luron Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 637 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #43 Ala biliyorsan en kötü Series S al.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #44 The Destroyer dedi: Oyun cracklenmedi. Genişletmek için tıkla... PS4 kırma işlemini ve cracklenen oyunları bilmiyorum. Belirli bir sürüme kadar kırılmış olduğunu ve hemen hemen yeni çıkan oyunlar dahil olmamak üzere istediğin oyunu oynayabileceğini biliyorum sadece.
The Destroyer dedi: Oyun cracklenmedi. Genişletmek için tıkla... PS4 kırma işlemini ve cracklenen oyunları bilmiyorum. Belirli bir sürüme kadar kırılmış olduğunu ve hemen hemen yeni çıkan oyunlar dahil olmamak üzere istediğin oyunu oynayabileceğini biliyorum sadece.