Çözüldü PS3 sistem güncellemesi yapılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Schale

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cihazım hen ile kırık sürümü 4.87 pkgi Store'dan oyun yükledim ancak lisans yenileme hatası alıyorum. PS'den hesabımı ekleyip sistemi etkinleştirme yapacaktım ama yazılım güncellemesi istedi. Yapsam bir şey olur mu?

Çözüm
Güncellemenizi tavsiye etmem. Lisans için bir yazılım var pkg ile yüklenen onu atayım, bir onu deneyin.

Ben bunu PS'ye hesabımı eklemeyip yapmıştım, olmuştu.

GitHub - bucanero/apollo-ps3: Apollo Save Tool (PS3)

Bunu indireceksiniz hocam. Yükledikten sonra da User Tools kısmına girip Activate Account diyeceksiniz.

Attığım linkte ise şöyle bir yer var releases diye oradan indireceksiniz.

1717490780957.png

1717490805999.png
Hocam bende webMAN var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye.

Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz.

multiMAN var bende öyle bir klasör var bakmıştım daha önce onun içine atayım o zaman.

Hocam bende webMAN var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye.

Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz.

Hocam oyunu attım bu arada ama MultiMAN'dan açmak istemiyorum ana dizine getirebilir miyim veya tüm oyunları multimana getirebilir miyim?

Son düzenleme:
multiMAN var bende öyle bir klasör var bakmıştım daha önce onun içine atayım o zaman.

Hocam oyunu attım bu arada ama MultiMAN'dan açmak istemiyorum ana dizine getirebilir miyim veya tüm oyunları multimana getirebilir miyim?
PKG ile yüklenen şeyler sadece ana menüye geliyor diye biliyorum. Öte türlü maalesef olmuyor galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı