Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Haziran 2024 #1 Cihazım hen ile kırık sürümü 4.87 pkgi Store'dan oyun yükledim ancak lisans yenileme hatası alıyorum. PS'den hesabımı ekleyip sistemi etkinleştirme yapacaktım ama yazılım güncellemesi istedi. Yapsam bir şey olur mu?
Cihazım hen ile kırık sürümü 4.87 pkgi Store'dan oyun yükledim ancak lisans yenileme hatası alıyorum. PS'den hesabımı ekleyip sistemi etkinleştirme yapacaktım ama yazılım güncellemesi istedi. Yapsam bir şey olur mu?
Çözüm alasakarama 4 Haziran 2024 Güncellemenizi tavsiye etmem. Lisans için bir yazılım var pkg ile yüklenen onu atayım, bir onu deneyin. Ben bunu PS'ye hesabımı eklemeyip yapmıştım, olmuştu. GitHub - bucanero/apollo-ps3: Apollo Save Tool (PS3) Bunu indireceksiniz hocam. Yükledikten sonra da User Tools kısmına girip Activate Account diyeceksiniz. Attığım linkte ise şöyle bir yer var releases diye oradan indireceksiniz.
Güncellemenizi tavsiye etmem. Lisans için bir yazılım var pkg ile yüklenen onu atayım, bir onu deneyin. Ben bunu PS'ye hesabımı eklemeyip yapmıştım, olmuştu. GitHub - bucanero/apollo-ps3: Apollo Save Tool (PS3) Bunu indireceksiniz hocam. Yükledikten sonra da User Tools kısmına girip Activate Account diyeceksiniz. Attığım linkte ise şöyle bir yer var releases diye oradan indireceksiniz.
WexaKing Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #11 Schale dedi: Hayır pkgi Store'dan Launcher'ini indirdim. Halletim hocam sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bir de zuko Store kullanmanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Schale dedi: Hayır pkgi Store'dan Launcher'ini indirdim. Halletim hocam sorun yok. Genişletmek için tıkla... Bir de zuko Store kullanmanı tavsiye ederim.
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 5 Haziran 2024 #12 Schale dedi: Hayır pkgi Store'dan launcherini indirdim. Halletim hocam sorun yok. Genişletmek için tıkla... Orada hocam indirmek için başka bir şey indiriyordu galiba. Onun hakkında bir fikrim yok. ISO olarak internetten indirmeyi deneyin onunla uğraşmak yerine bence. Artı 0 Eksi
Schale dedi: Hayır pkgi Store'dan launcherini indirdim. Halletim hocam sorun yok. Genişletmek için tıkla... Orada hocam indirmek için başka bir şey indiriyordu galiba. Onun hakkında bir fikrim yok. ISO olarak internetten indirmeyi deneyin onunla uğraşmak yerine bence.
KS KS Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2024 #13 alasakarama dedi: Orada hocam indirmek için başka bir şey indiriyordu galiba. Onun hakkında bir fikrim yok. ISO olarak internetten indirmeyi deneyin onunla uğraşmak yerine bence. Genişletmek için tıkla... ISO olarak indirip flasha attıktan sonra ne yapacağım bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
alasakarama dedi: Orada hocam indirmek için başka bir şey indiriyordu galiba. Onun hakkında bir fikrim yok. ISO olarak internetten indirmeyi deneyin onunla uğraşmak yerine bence. Genişletmek için tıkla... ISO olarak indirip flasha attıktan sonra ne yapacağım bir bilginiz var mı?
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 5 Haziran 2024 #14 Schale dedi: ISO olarak indirip flasha attıktan sonra ne yapacağım bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende webman var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye. Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz. Artı 0 Eksi
Schale dedi: ISO olarak indirip flasha attıktan sonra ne yapacağım bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende webman var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye. Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz.
KS KS Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2024 #15 alasakarama dedi: Hocam bende webMAN var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye. Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... multiMAN var bende öyle bir klasör var bakmıştım daha önce onun içine atayım o zaman. alasakarama dedi: Hocam bende webMAN var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye. Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu attım bu arada ama MultiMAN'dan açmak istemiyorum ana dizine getirebilir miyim veya tüm oyunları multimana getirebilir miyim? Son düzenleme: 5 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
alasakarama dedi: Hocam bende webMAN var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye. Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... multiMAN var bende öyle bir klasör var bakmıştım daha önce onun içine atayım o zaman. alasakarama dedi: Hocam bende webMAN var onda zaten ISO dosyası için klasör var PS3ISO diye. Hen'de nasıl bilmiyorum. Farklı bir konu açın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu attım bu arada ama MultiMAN'dan açmak istemiyorum ana dizine getirebilir miyim veya tüm oyunları multimana getirebilir miyim?
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 5 Haziran 2024 #16 Schale dedi: multiMAN var bende öyle bir klasör var bakmıştım daha önce onun içine atayım o zaman. Hocam oyunu attım bu arada ama MultiMAN'dan açmak istemiyorum ana dizine getirebilir miyim veya tüm oyunları multimana getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... PKG ile yüklenen şeyler sadece ana menüye geliyor diye biliyorum. Öte türlü maalesef olmuyor galiba. Artı 0 Eksi
Schale dedi: multiMAN var bende öyle bir klasör var bakmıştım daha önce onun içine atayım o zaman. Hocam oyunu attım bu arada ama MultiMAN'dan açmak istemiyorum ana dizine getirebilir miyim veya tüm oyunları multimana getirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... PKG ile yüklenen şeyler sadece ana menüye geliyor diye biliyorum. Öte türlü maalesef olmuyor galiba.