Value Megapat Katılım 16 Nisan 2013 Mesajlar 176 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2013 #1 Herkese merhaba, PS3'ümü satıyorum. Ürün Teknosa'dan alınma ve garantisi hala devam etmektedir. Kutusu ve faturası mevcuttur. Ürün hakkında; + Hiç bir sıkıntısı yoktur. Tertemizdir. + Hiç bir şekilde jailbreak yapılmamış olup güncel versiyondadır. + 2 tane Dualshock 3 kol (biri siyah diğeri mavi renktedir.) + 2 tane Move Motion Controller + 1 tane Eye Camera + 1 tane PS3 Şarj standı (Kolları ve Motion Controlleri bu stantta aynı anda şarj edebilirsiniz.) + İçinde PS Store'dan indirme 3 tane oyun vardır. Bunlar; DIRT 3, Saints Row 3 ve Red Dead Redemption. + Ekstra olarak arşivimden 5 tane oyun yanında verilecektir. Bunlar; FIFA 2012, Max Payne 3, Mortal Kombat 9, L.A. Noire ve Start Party (Move için). + Kargo alıcıya aittir. Set fiyatı; 750 TL Parça parça almak isterseniz; Sadece Konsol (içinde 3 oyun yüklü); 450 TL Dualshock 3 kolların her biri; 65 TL (2 adet 120 TL) Motion Controller her biri; 65 TL (2 adet 120 TL) Eye camera; 50 TL FIFA 2012: 35 TL Max Payne 3: 40 TL Mortal Kombat 9: 40 TL Start Party: 25 TL Ürün resimleri;
Herkese merhaba, PS3'ümü satıyorum. Ürün Teknosa'dan alınma ve garantisi hala devam etmektedir. Kutusu ve faturası mevcuttur. Ürün hakkında; + Hiç bir sıkıntısı yoktur. Tertemizdir. + Hiç bir şekilde jailbreak yapılmamış olup güncel versiyondadır. + 2 tane Dualshock 3 kol (biri siyah diğeri mavi renktedir.) + 2 tane Move Motion Controller + 1 tane Eye Camera + 1 tane PS3 Şarj standı (Kolları ve Motion Controlleri bu stantta aynı anda şarj edebilirsiniz.) + İçinde PS Store'dan indirme 3 tane oyun vardır. Bunlar; DIRT 3, Saints Row 3 ve Red Dead Redemption. + Ekstra olarak arşivimden 5 tane oyun yanında verilecektir. Bunlar; FIFA 2012, Max Payne 3, Mortal Kombat 9, L.A. Noire ve Start Party (Move için). + Kargo alıcıya aittir. Set fiyatı; 750 TL Parça parça almak isterseniz; Sadece Konsol (içinde 3 oyun yüklü); 450 TL Dualshock 3 kolların her biri; 65 TL (2 adet 120 TL) Motion Controller her biri; 65 TL (2 adet 120 TL) Eye camera; 50 TL FIFA 2012: 35 TL Max Payne 3: 40 TL Mortal Kombat 9: 40 TL Start Party: 25 TL Ürün resimleri;
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 3 Haziran 2013 #2 Vallahi Mortal Kombat 9'un temmuz da PC'ye çıkacağını bilmesem hemen almıştım. Oyunların fiyatları cidden düşükmüş.
Vallahi Mortal Kombat 9'un temmuz da PC'ye çıkacağını bilmesem hemen almıştım. Oyunların fiyatları cidden düşükmüş.
ber2 Kilopat Katılım 2 Şubat 2014 Mesajlar 88 Yer İstanbul 5 Mart 2014 #4 Max payne 3, Mortal Kombat 9 ve Dualshock 3 Kol.. Bu 3 parçaya 100tl Verebilirim elden nakit. Tabi hala duruyolarsa Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2014
Max payne 3, Mortal Kombat 9 ve Dualshock 3 Kol.. Bu 3 parçaya 100tl Verebilirim elden nakit. Tabi hala duruyolarsa