PS3 Slim 500TL eder mi?

Yok guvenilir Letgo'da gordum numarasi orada yazıyordu WhatsApp'tan yazdım sorunu yokmuş 500e anlaştık.

Direkt al çalışıyorsa. Ama dolandırıcı gibi geldi.

Letgo'da deneyip alacağım.

500 lira şu anki piyasaya göre çok çok ucuz ama cihazın bir sorunu olmadığına emin misiniz?

Letgo'da bulmuştum sordum WhatsApp'tan bir sorunu yokmuş kırık mis yani içinde 87 oyun yukluymus crackli yani. İnşallah bir sorunu yoktur.

Sordum WhatsApp'tan çalışıyor dedi zaten bozuk çıkarsa şikayet ederim.

Kaçırma. 2500 altına zor bulursun. Ama mutlaka testini yap.

Denemeye calisicagim inşallah sağlamdır buraya yazarım aldıktan sonra.

Hocam 500 TL ne?
Bizim patron 4.000 TL'ye sattı 3 kol, 320 GB, HDMI kablosu, güç kablosu ve kol şarj kablosuyla birlikte.

Aslında haklısın ama Letgo'da buldum satıci gel elden al dedi ben o kadar yol gidemeyecegim için kargo dedim.

İnşallah dolandırıcı değildir aldıktan sonra buraya yazarim.

Son düzenleme:
@BURAK 2200 hocam ya dolandırıcı yada ps3 piyasasından bi haber elden çıkartmak için ilan koymuş garip.

Dolar 7 iken 12GB Orijinal PS3 Superslimi 650TL ye satmıştım çift kol + 3 oyun ile.

Senin durumuna bakarsak hem slim, hem de 87 oyun var ki bu da en az 500GB depolaması var demek 500TL ya yem ya da adam zihnen 5 sene geriye gitti 2023'te olduğunu bilmiyor.

Sorunlu olabilir makine. 3 sene önce o fiyattı.

Dolandırıcı çıktı benden EFT yapmamı istedi bende dolandırıcı olduğunu anladım yapmadım.

87 tane oyun yüklü falan onların hiçbir değeri yok. Hepsi korsan oyunlar. Orijinal oyunlu olsa zaten 87 oyunun fiyatı PS3'ün fiyatından pahalı olurdu. İşin içinde bir bit yeniği olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…